GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

 

A GONgOLDÓ Hangfürdők valóban segítenek a stressz kezelésében, a hangok rezgéshullámai jótékonyan oldják a feszültséget; észre sem veszed és a gondolataid önmaguk megtalálják a megoldást az addigi problémákra vagy csupán nem pörögnek tovább és hagynak téged ellazulni.

Minden Hangfürdő egy-egy vizuális megjelenítéshez kapcsolódik, köré szerveződik, amelyet a bevezető meditációban felidézünk. Ez a képi kivetülés segít a képzeletnek, hogy előhívja a meglévő blokkokat és megküzdjön vele, hogy a foglalkozás végére egy teljesen harmonikus és kiegyensúlyozott állapotba kerülj. A témák középpontjában a gongok állnak, de természetesen kiegészülnek a tibeti zengő tálak, a koshi, az óceán dob, a kalimba és egyéb hangterápiás eszközök hangzatával.

 

A hangfürdőkre érkezz időben, mert nem tudjuk megszakítani a relaxációt a késve érkezők miatt – ezért megértésedet kérem!

Kényelmes ruhában gyere, vagy hozd magaddal – átöltözési lehetőség minden helyszínen van.

A foglalkozások díja: 2200 Ft/fő.

A hangfürdőt gyermekek is látogathatják – ebben az esetben előzetesen jelentkezzetek be – mert ha 12 év alatti a gyermek, a programot igazítani kell hozzájuk.

A foglalkozások előtt és után 1-1 napig bőséges folyadékfogyasztás javasolt!

Ellenjavallatok: pacemaker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb.

A várandósság betöltött 12 hetétől a hangfürdők már látogathatók!

Kellemes kikapcsolódást kívánok! Szeretettel várlak!

 

Kiss Ildikó (hang- és rezgésterapeuta)

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/gongoldo/

GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

Hogyan lehetne kiszállni a saját életem feszültségéből? Nehéz kérdés ez, amikor az ember lánya makacs természetű, hajlamos a Problémákkal személyesen megküzdeni és addig kísérgetni őket, amíg csak léteznek. Nincs pihenés fejben és testben sem.

Sok megoldási lehetőség átküzdötte magát a kezeim között, de mind elvérzett a próbák során; és én egyre csak éltem fel a tartalékaimat. Míg sokadik nekifutásra megtaláltam a saját hangomat – a gongok és hangtálak zengését.

Nem tudtam a mögöttes tartalmakról, nem izgatott a filozófiájuk, csak a rezgéseket éreztem, és hogy megnyugszom, ellazulok, holott nem figyeltem arra, hogy mindez tudatos legyen. Ösztönösen megfogtak maguknak! A történetük érdekelt, tudni akartam, mi lakozik még bennük – mit tudnak adni és mivé válhatok általuk.

Megtanultam, felismertem és megértettem őket. Azt játsszák vissza, ami bennünk van – ott és akkor -, de egy sokkal szebb és harmonikusabb verzióban – mint egy tükör, ami megszépíti a valóságot. Megoldják a gondokat, feloldják a feszültséget, messzebb visznek magunktól azáltal, hogy hagynak önmagunkba veszni.

Ezt mindenkinek át kell élni egyszer az életében! Én függő lettem!

Szeretettel nyújtom neked ezt a lehetőséget!

 

Kiss Ildikó (hang- és rezgésterapeuta)

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/gongoldo/

Bemutatkozik Pleja C.M.

Kedves Olvasóm, kedves Érdeklődők!

Pleja C.M. vagyok, tudatfejlesztő, oktató, író és előadó.

Várlak szeretettel a Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdióban a különböző típusú foglalkozásaimra, úgy, mint:

  • Plejádi Tudatfejlesztő Meditációk és Bioinformációs Gyakorlóórák (3-4 órás programok)
  • Tanfolyamaim (4 részes), amelyek jellemzően szombati napokon kerülnek megrendezésre (6-7 órás program)
  • Egyéni Foglalkozásaim (1,5 órás)

Földi életem célja és küldetésem magva az ember lélek-tudat-test komplexumának fejlesztése, olyan technológiák ás módszerek oktatása, amelyekkel tudatod tágul, lelked tisztul és egy más világnézet kezd benned kialakulni; az eddigieknél jobb, szebb, átfogóbb és egységesebb.

A Plejádok Csillagrendszerből érkezve annak mintázatát és emlékezetét hozom magammal, így segítek neked felismerni életed személyes és globális életfeladatait, segítek, hogy önmegismerésed valóban elinduljon, hogy a benned szunnyadó isteni képességeket és tehetséget, többek között az öngyógyítás művészetét kifejleszd magadban. Megtanítom Neked, hogyan fejleszd a teljes körű érzékelésedet, hogyan válj tisztán tudásúvá, hogyan használd ki jobban agyi és mentális kapacitásodat, hogyan haladj a saját spirituális utadon, mire figyelj, hogy a buktatókat lehetőleg elkerüld.

Óráimon, képzéseimen mind az általam kialakított plejádi lélek-és tudatfejlesztő gyakorlatok, mind az orosz bioinformációs technológiák várnak Téged és a rengeteg kérdésedre is megérkezik a válasz.

Eddigi előadásaimat megtekintheted weboldalamon, valamint részleteket olvashatsz két könyvemből, az „Utazás a Koronghoz” és a „Kirykion-avagy űrfabula világhajnal idején” címűekből, amelyeket meg is vásárolhatsz tőlem!

Felsőfokú közgazdász végzettséggel, angol és német felsőfokú nyelvtudással rendelkezem. Természetgyógyászati ismereteimet Béky László képzésein szereztem.

Látogass el a weblapomra!  www.plejacm.webnode.hu, ahol  minden információt és aktuális programot megtalálsz rólam!

 

Babusgató tipegő torna

 

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás

Ajánlott: 12 hónapos kortól 3 éves korig – már járni tudó gyermekek számára

 

Játékos mozgásfejlesztő foglalkozás már járni tudó gyermekek számára. Mondókázással és énekléssel kísért nagy- és finommotorikus mozgásfejlesztés, amely során kiemelt hangsúlyt kap a mozgáskoordináció és egyensúly helyes alakítása. A mozgásos játékok támogatják az érzékelés és észlelés fejlődését, a térbeli tájékozódást, segítik megalapozni a gyermek koncentrációs képességeit, fejlesztik a ritmusérzéket és a motoros kreativitást. A mozgást kísérő dalok és mondókák a kommunikáció és anyanyelvi készségek bővítését mozdítják elő.

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.

A foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetünk a helyes mozgásfejlődés ösztönzésén kívül, az anya-gyermek személyes kapcsolatra is, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, észrevétlenül fejlődik a gyermekek szocializációs készsége és szülőhöz való kötődése is.

 

Szeretettel várlak!

Kiss Ildikó

Babusgató Tipegő torna foglalkozás-vezető

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20/ 490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Babusgató babatorna

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás: 2 – 12 hónapos babáknak

A rendszeres torna erősíti a gyermek izomrendszerét, segíti a helyes mozgásfejlődést, fejleszti a mozgáskoordinációját, ezáltal támogatja a kognitív fejlődését is (például segít beindítani a beszédfejlődést) és nem utolsó sorban az emésztésének is jót tesz.

A gyakorlatok felépítése az elemi mozgásminták (az átfordulás, a kúszás, a mászás, az ülés és a járás) helyes sorrendjének kialakulására ösztönzik a gyermeket.

A hangsúly a helyes mozgássoron kívül a baba-mama személyes kapcsolaton van, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, megismeritek egymást, így te megtanulod a jelzéseit, könnyebben megérted őt és ő is hamarabb kommunikál majd veled – így fejlődik a szocializációs készsége is.

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.

A foglalkozások 30 percesek, hiszen a babák idegrendszerét igyekszünk fokozatosan ingerelni és nem szeretnénk megterhelni őket.

A gyakorlatokat elsősorban eszköz nélkül, illetve kevés eszközzel (pléd, nagylabda, gumilabda, képek) végezzük.

A tornát differenciáltan, egyszerre tartom a 2-7 hónapos (tárgymanipulációs, átforduló, kúszó) és 8-12 hónapos (mászó, járni tanuló) babáknak.

 

Szeretettel várlak!

Kiss Ildikó

Babusgató Babatorna foglalkozás-vezető

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Szombati jógaórák a Három Lótuszban Lindával.

Kedves Jógázók!

Arra gondoltunk Lindával, hogy év végéig havonta 2-2 szombaton is tartunk jógaórát.

Havonta egy-egy téma kerül előtérbe, ehhez kapcsolódik mindkét gyakorlás.

 

Szeptember hónap témája a Yin és Yang energiák összhangba hozása.

szept 15: yang típusú gyakorlás. Középpontban az erő, aktív és erőteljes ászanák, stabilitás növelése, kéztámaszok. aktív minőség. Mindez természetesen áramlásban összekapcsolva.

szept 29 :Yin típusú gyakorlás. Fókusz most a lazításon, stresszoldáson, elengedésen. Passzívabb óra, nyugodt, lágyabb, nőies energiák előtérbe helyezésével, ahol helyet kapnak a holdüdvözlet elemei, és a yin ászanák is.

 

Októberben a fókusz a méregtelenítésen van.

Hangsúly a csavarásokon, fordított testhelyzetekkel fűszerezve– erőteljes méregtelenítés fizikai szinten és a tudatban

Mellkasnyitás és csípőnyitás alapú óra –  érzelmi blokkok aktív oldása, méregtelenítés a lélekben.

November hónap

Középpontban a Napüdvözletek és aktív nyújtások állnak, hogy erőt és nyugalmat is gyűjtsünk az év végi hajrához.

 

A decemberi óra

A csakrákra, az egyes csakrák kapcsolataira, kiegyenlítésére, harmonizálására viszi a figyelmünket.

Kiss Ildikó – Babusgató

A gyermekek fejlődése egy csodás varázslat, amelynek szülőként részesévé válni, a legnagyszerűbb dolog a világon! Ha ezt a fejlődést tudatosan is van lehetőségünk befolyásolni és a helyes útra terelni vagy csupán csak kicsit egyengetni, segíteni, akkor azt az alkalmat meg kell ragadni! Ezt vallom én! Segíteni, terelgetni érzékenyen, játékosan és összhangban!

Egyensúlyra törekszem mind a foglalkozások felépítésében, mind a szülők és a gyermek közötti viszony ápolásában, mind a segítő, támogató szerepben.

Kiss Ildikó vagyok, tanár, fejlesztő- és drámapedagógus, csecsemőmasszázs oktató.

Kislányom óvodába kerülése után úgy döntöttem, elhagyom az intézményi kerteket ébas vállalkozóként igyekszem minél több gyermekhez és szülőhöz eljutni, hogy segíthessek nekik tudatosan és magabiztosan helytállni a mindennapokban.

Az elmúlt években kidolgoztam egy mozgásfejlesztő tornafoglalkozás sorozatot 8 hetes kortól 3 éves korú gyermeknek, valamint ezt a foglalkozássorozatot kiegészítő babamasszázs programot, amelyekkel Babusgató Foglalkozások néven találkozhattok.

 

A munkám során használom a mozgás örömét, a mesék, mondókák, dalok képzetgazdagító erejét, kiaknázom a játék felszabadító hatását, megismertetem az érintés jótékony befolyását, és engedem hatni a hangok gyógyító energiáit.

Szeretettel várlak a Babusgató Foglalkozásokon!

Babusgató Foglalkozások

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Masszázs a Három Lótuszban

A masszázs 2005-óta az életem része! Mindig is szerettem az érintést és nagyon fontos és meghatározó időszaka volt az életemnek! A masszírozás által fejlődtem tanultam és változtam. Rengeteg masszázs fajtát megtanultam és sosem panaszkodhattam, mindig rengeteg vendégem volt. De egyszer csak 13 év után úgy éreztem elég volt. Valahogy sok lett, de nagyon nehezen engedtem el. Végül a Teremtő döntött helyettem. Eltörtem a kezem. Nem volt mese, abba kellett hagynom.

Filler Ildi

2016 Novemberében találkoztam először Filler Ildikóval! Épp két masszázs között rohangáltam mikor valaki elém toppant és azt mondta itt szeretnék dolgozni! Ildi az a fajta ember aki, pontosan tudja mit szeretne és hogyan. El is kezdett vasárnaponként  masszírozni Varázsérintés fantázia név alatt.

Már a kéztörésem előtt eldöntöttük, hogy átvesz tőlem pár napot. Amit heti 4 napra bővítettünk. Jelenleg Ildit hétfőtől csütörtökig, déltől estig megtaláljátok itt a Három Lótuszban! Illetve a Varázsérintés keretein belül vasárnaponként.

 

Megosztom Ildi bemutatkozását veletek, mindazoknak akik még nem ismerik. Ildit kifejezetten a lágy érintés és a csendes meditatív masszázs jellemzi! Kezei alatt lelkileg is ellazulnak a vendégek! Úgy jössz ki a masszázsról, mintha egy hatalmasat aludtál volna! Érdemes kipróbálni mindazoknak akik szeretnének relaxálni, ellazulni. De ha bármivel van problémád abban is szívesen segít. Szakmai tudása és anatómiai felkészültsége sok mindenen képes átsegíteni vendégeit.

Filler Ildikónak hívnak és 2016. novembere óta vagyok a Három Lótusz csapatának tagja.
Bár sokáig csak hobbiként műveltem, idővel rá kellett jönnöm: a masszírozás a hivatásom.
Azóta mindent megteszek azért, hogy segíthessek, bármilyen problémával is fordulnak hozzám a vendégeim.
Ennek érdekében folyamatosan képzem magam és új technikákat tanulok meg, így egyre több problémát tudok legyőzni.
Legutóbb például az orvosi nyirokmasszázs tanfolyamot végeztem el, hogy ezzel is bővíthessem a repertoárom.
A masszázs nemcsak a test, hanem a lélek bajain is képes úrrá lenni, ehhez pedig kiváló segítőtársak a különböző olajok és illatok, amiket az idők során szintén alaposan megismertem.
Hiszem, hogy a masszázs során nemcsak a tudás fontos, hanem a masszőr személye is, ezért mindent megteszek azért, hogy a kezelés után elégedetten és újjászületve távozhassanak a vendégeim.
Hitvallásom: A masszázs, gyógyító érintés.

Rigel Enikő

Bár hihetetlennek tűnik, de Enikő is hasonlóan érkezett hozzánk! 2018 januárjában megjelent nálam egy pindurka szőke lány. 160 cm-es tömény öntudatával megállt előttem és csak annyit közölt velem, hogy itt akarok dolgozni, pont. Én meg csak pillogtam. Üdítő jelensége lendülete teljesen levett a lábamról. Bármikor segítségre volt szükségem, megjelent és szívvel lélekkel segített nekünk. Azonnal megszerettük mindannyian. Lendületes és mindig vidám jelenség. Még nem tudtam hogyan lesz a csapat része, de egyre több mindenben segítségemre volt a mellet, hogy hétvégente elkezdett masszírozni nálunk.

Szeptember elsejével viszont Enikővel is új fejeztet nyitottunk. Hetente 5 napot masszíroz nálunk és ami a legjobb, általa most már reggeltől is tudunk masszázst szolgáltatni azoknak akiknek eddig a délután nem felelt meg.

Enikőre jellemző az a régi közmondás, hogy kicsi a bors de erős! Lendületes egyéniség és hatalmas ereje a masszázsán keresztül is érezhető. Ha az igazán erőskezű masszázst szereted akkor jó kezekben leszel nála!

Rigel Enikő vagyok 2010 óta foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal és gyógyítással. Gyerekkorom óta érdekel a spiritualitás, az érintés. Igazán 2009-ben bekövetkezett súlyos betegségem indított el ezen a pályán.

Saját gyógyulásom adta az alapot és a tapasztalatot arra, hogy mivel is akarok foglalkozni.

2010-től folyamatosan tanulok és képzem magam. A Svéd frissítő relaxáló masszázs és a talpreflexológia adta az alapot, de éreztem, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Azóta végzett Reiki Mesterként és Szellemgyógyászként is kipróbálhattam magam.

Fontos számomra, hogy a kezelések, masszázsok során az egész embert nézzem, és hogy vendégeim megújulva távozzanak tőlem.

A Három Lótusz dolgozóival való közös munka és együttműködés meghozta számomra a régóta várt fejlődési lehetőségeket. Célom, hogy még több technikával gazdagítsam masszázstudásomat, és tovább haladjak azon a spirituális úton amit a sors 10 évvel ezelőtt kijelölt számomra.

 

Enikővel és Ildivel együtt végre egy olyan csapatom lett akikkel jó együtt dolgozni és akiknek szakértelmére és kezére szívesen rábízom vendégeinket.

 

By Zsó

Három Lótusz

Szécsy Zsófi vagyok a Három Lótusz vezetője.

Sokat gondolkodtam, hogy mit is írhatnék magamról, vagy a Lótuszról. Napokon keresztül fogalmazgattam magamban, hogy mikor is indultunk, mi is volt az első években. Hogyan fejlődtünk és változtunk.

 

De most mégis azt érzem, hogy ezek annyira lényegtelen dolgok, hogy teljesen mindegy hogy mikor mi történt. A fontos az a változás ami bennünk ez idő alatt végbement.

Egészen kicsi gyerek korom óta éreztem, hogy valahogy nem találom a helyem a világban. Hisztisnek, depressziósnak és végtelenül boldogtalannak éreztem magam. Képtelen voltam elfogadni önmagamat és az életemet. Folyamatosan menekültem önmagam és az élet elől. Amikor elkezdtük a Három Lótuszt, már 10 éve foglalkoztam önfejlesztéssel, de maga a spiritualitás számomra inkább menekülés volt a saját valóságomból.

Mennyit változtam az elmúlt 4 évben azt csak a hozzám igazán közelállók látják és értik. Kijöttem a csigaházamból és elkezdtem beleállni az életembe és elfogadni önmagam. Megtaláltam a helyem a világban és megtapasztaltam, milyen olyan emberek között élni és dolgozni akik folyamatosan inspirálnak.

Amikor Anyukámmal elkezdtük az volt az elképzelés, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol az emberek önmaguk lehetnek, fejlődhetnek egy olyan szeretetteljes környezetben ahol elfogadjuk őket olyannak amilyen. Azt hiszem 4 év távlatából nézve a dolgot sikerült megteremteni amire vágytunk. És hogy ez mit is hozott a mi életünkben azt számokban kifejezni nem is lehet. Új ember lettem, másképp látom önmagam és másképp látom a világot.

Jó itt lenni, jó itt dolgozni és nyilván még van hova fejlődnünk egyénileg és a Három Lótusznak is, de most már nem félek és nem aggódom. Tudom és érzem, hogy egy olyan világba tartunk itt mi együtt ahol harmóniában és szeretetben élhetjük meg önmagunkat és a világot amelyben tanulunk, tapasztalunk és fejlődünk.

Gyere és tarts velünk. Találd meg a saját magad számára is az inspirációt általunk. Annyi lehetőséget, módszert és eszközt tudunk neked adni ebben a rohanó mai világban. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy ti is megismerkedhessetek a munkánkkal és azzal mi is az amit mit itt ebben a kis csoda világban megpróbálunk létrehozni!

By Zsó

Lukács Tünde szeptemberi programjai

Lélekúton – Úton Önmagadhoz szeptemberi programjai

 Családállítás

Szeptember 01. 11:00-17:00ig

Szeptember  08. 11:00-17:00ig

Szeptember 29. 11:00-17:00ig

 

Bejelentkezés: Lukács Tünde +36309701935

 

Ha szárnyalni akarsz, gyógyítsd meg a gyökereid. Tanfolyam és meditáció csak Hölgyeknek

Szeptember 09. Előadás – meditációval 17-20 óráig

Szeptember 22: Tanfolyam

 

Tünde Tanfolyamáról bővebben:

Ha szárnyalni akarsz, gyógyítsd meg a gyökereid”
Tanfolyam csak Hölgyeknek!

Ha szeretnéd megváltoztatni az életedet az alapoktól kezdve, akkor itt a helyed!
10 hónapig havonta 1 szombatot töltünk együtt.

Mit fog adni neked a szeptemberben induló tanfolyam?
Ha röviden szeretném megfogalmazni, akkor azt mondanám, mindent, ami egy Nő minőségi életéhez kell.

A tanfolyam végén oklevelet is kapnak a hölgyek!:)

Lesz Családállítás, meditációk, ThétaHealing oldások, gátló hitrendszerek törlése, pozitívra cserélése, Nőiség témában oldások, közös gyakorlatok, tesztek, csakraharmonizáció,és még rengeteg dolog, amelyek a tudatalatti mintáidat, téged már nem szolgáló energiákat oldják. Táncolni, jógázni, szerepjátékot játszani is fogunk 🙂
Megtanulod saját magad megérezni az energiákat, az energetikai kapcsolatokat másokkal, nagy lépéseket tehetsz az életfeladatod felé.
Lesznek meghívott előadók minden más területről is, hogy mindenhonnét körbejárjuk a problémákat.

Ha problémák vannak az alapoknál, vagyis a fogantatásunk, magzati korunk, illetve a születésünk körül, akkor eleve kizárt, hogy teljes életet tudjunk élni. Ha nem várt gyermekek voltunk, ha lánynak születtünk, de fiúnak vártak, ha elvesztettünk egy ikertestvért magzati korunkban, ha a megszületésünk nem volt problémamentes, vagy ha megszületésünk után elválasztottak az édesanyánktól, akkor életünkben megjelennek a gátak, amelyek nem engedik, hogy azt az életet éljük, amely valójában a szívünk szerinti élet lenne. Ha az édesapa korán elhagyta a családot, ez a későbbi életünkben rengeteg, a férfiakhoz való viszonyunkban megjelenő problémát okozhat.

A későbbiekben, ha gyermekként agressziót, elnyomást, erőszakot, elhagyatottságot éltünk meg, akkor ezek a minták állandóan visszaköszönnek életünkben. Önbizalomhiány, önértékelési zavarok, önszabotázs jelenhet meg, illetve folyamatos elutasításokat és sikertelenséget élhetünk meg.
Átvehetjük tudatalatt szüleink terheit, a sorsukat, az érzéseiket. Ha elutasítjuk egyik szülőnket, azzal gátat emelünk életenergiánk szabad áramlásának. Ha elutasítjuk édesanyánkat, akkor a bennünk lévő női minőséget utasítjuk el. Ha elutasítjuk az édesapánkat, akkor a férfiakkal lesznek problémáink.

Ha nem vágjuk el az előző párkapcsolatok szálait, ha negatív érzések maradnak bennünk előző kapcsolatainkból, azzal gátat emelünk az új kapcsolat elé. A női minőség, a szexualitás rengetegszer traumatizálódhat, illetve átvehetjük azoknak a női őseinknek a sorsát, akik egyedül, gyermektelenül, magányban, lemondásban, depresszióban, stb éltek.

Ha nem tudjuk megélni örömben a szexualitásunkat, lehetséges, hogy női ágon létező traumákat hurcolunk magunkkal, vagy születésünk alatt keletkeztek blokkok. Ha női őseink közt volt olyan, aki erőszak áldozata lett, vagy halva született gyermeke, vagy esetleg ő halt meg szülés közben, az mind vezethet oda, hogy elutasítjuk a szexualitást, vagy kényszernek érezzük.
A kapcsolatainkban elszenvedett kudarcok, bántások, félelmek, elutasítások szintén vezethetnek szexuális blokkokhoz.
Nem beszéltünk még az előző életekből származó kötődésekről, amelyek szintén falakat emelnek körénk.

Ha női betegségben szenvedsz, lehetséges, hogy tudatalatt hárítod a női minőség megélését, vagy a férfiakat.
Ha valaki hosszú ideig szenved egy rossz kapcsolatban, és nem tud belőle kilépni, az megteremtheti a kilépés lehetőségét pl. egy daganatos betegségben. Hiszen az is kilépés, csak más módon.
A női betegségek, ciszták, daganatok stb, mindig a nőiség megélésével kapcsolatos blokkokra hívják fel a figyelmet.

A fent említett történéseken kívül természetesen még rengeteg olyan impulzus érhet bennünket, amely gátat emel közénk, és a boldog élet közé
A sikertelenség, a folyamatos anyagi problémák, betegségek, magány, egyedüllét, örömtelenség, kilátástalanság, félelmek, stb megoldását is adja neked ez a tanfolyam.
Hitrendszereket írunk át, negatív mintákat, blokkokat oldunk fel, meditálunk, manifesztálunk.

Mindezek mellett segítséget kapunk az öltözködéshez, sminkeléshez, mozgáshoz, stb.

Vendégeladóink: Sorselemző, Jógaoktató, Hangtálterapeuta, Access Bars terapeuta, Asztrológus, Metafizikus, stb.

Bővebb információ:
Lukács Tünde
E-mail: lukacs.tunde69@gmail.com
Tel: 06-30/970-1935

Szeretettel várunk!

Időpontok 2018-ban!

Szeptember 22.
Október 20.
November 17
December 08.