SPECIÁLIS TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM

2019.05.18-án, szombaton 15-20 óráig SPECIÁLIS TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM lesz a Három Lótuszban, ahol a deeksha és a tízmilliószoros nap energiáit együttesen felhasználva óriási lendülettel indíthatod el életedet a vágyott irányba!!!
Ezen a napon minden teremtés 10 milliószoros teremtő erővel hat!

Ez egy olyan kapu, amit ha átlépsz, nincs visszaút. Olyan terheket tehetsz le, amik már évtizedek óta nyomasztanak és visszahúznak.

A program 3 részből áll:

1. Nagy terhek lerakása: szülőktől kapott életmodell megtisztítása, az alap energiák átprogramozása, új sorsmodell kialakítása, mellyel a fejlődés fölfelé menő spiráljába lépsz át.

2. A teljes spirituális csakra rendszer aktiválása (8-12. csakra), eggyé olvadás Isteni részeddel

3. Isteni szintről a kívánt új valóság megteremtése

Bejelentkezés: oneness.deeksha.info@gmail.com email címen

Jelentkezési határidő Május 13., hétfő!  

Mellékletek terület

Aktív reggelek! (második rész)

Sokszor találkozom azzal a téves elképzeléssel, hogy jóga órákon csak ülünk és zümmögünk, furcsa testhelyzetekben.

A jógának is rengeteg válfaja van, a lassú meditatív óráktól, egészen az extrémen megterhelő és kimerítő órákig! Az oktatók sok esetben ötvözik tudásukat és több típusú órából gyúrják össze a maguk stílusát.

Mostantól reggel is találkozhattok nálunk olyan jóga órákkal ahol a hangsúly, a test felébresztésén, és egész napra való energetizálásán van.

Szeretettel mutatom be nektek új oktatónkat:

Somlyai Szilviát

Ha valaki hét évvel ezelőtt azt mondta volna nekem, hogy én egyszer a jóga nagy rajongója és elkötelezett híve leszek, biztos furcsán néztem volna rá. Mikor 2012-ben a mozgás az életemmé vált, az edzőtermen belül általában a súlyok között lehetett megtalálni, még konkrétabban a nagyobb tárcsák és 10+-os kézisúlyzók társaságában. Mindig az a típus voltam, aki vagy nagyon csinál valamit, vagy egyáltalán nem, így adódott, hogy napjaim főképp a határaim feszegetésével teltek. Mindig azon agyaltam, mivel tehetném még nagyobb kihívássá az edzéseimet, milyen eszközökkel tolhatnám még jobban ki ezeket a bizonyos határokat, miközben én magam meglehetősen be voltam határolva, de ez természetesen csak később esett le.

Ugyan tudtam száz kilóval guggolni, de ha előrehajoltam, nem értem el, nemhogy a lábujjamat, de a bokámat sem. Fel tudtam húzni százhúsz kilót, de még a legegyszerűbb nyújtó gyakorlatok is komoly kihívást jelentettek.

Négy évvel ezelőtt kezdtem el rendszeresen, napi szinten jógázni és szerelem volt első szőnyegreállásra. Azelőtt még sosem találkoztam olyan mozgásformával, aminél ennyi mindenre kellene egyszerre odafigyelni, és folyamatos tudatosságot, jelenlétet igényel. A súlyzós edzéseken hiába léptem ki minden alkalommal a komfortzónámból, olyan boldog fáradtságot még sosem éreztem, mint az első jógázásom után.

A pályafutásomat sportújságíróként, sportriporterként és hírbemondóként kezdtem, majd két évig voltam személyi edző és életmódtanácsadó a Csepeli Női Sportegyesületben. Mindig imádtam emberekkel és mozgással foglalkozni, de szerettem volna mélyebb szinten is segíteni a vendégeimnek megtalálni önmagukat. A nemzetközileg (International Yoga Alliance) elismert hatha jógaoktatói oklevelemet 2017-ben szereztem meg Diószegi Ádámnál. Azóta szenvedélyesen és teljes szívvel oktatom azt a mozgásformát, filozófiát és életformát, amely teljesen felforgatta az életem, hogy aztán minden a helyére kerüljön.

Leírhatatlan érzés, mikor test és lélek egymásra talál egy hétköznapi reggelen/délutánon/estén, a jógamatracon. Egy-egy ilyen pillanat nemcsak a napodat, de a hetedet, hónapodat, évedet is képes gyökeresen megváltoztatni. Az én feladatom pedig, hogy a jógaóráimon megteremtsek minden körülményt, ami ehhez kell. 😉

Szilvi órája a Jóga Fantasy nevet kapta:

A jóga fantasy a jógairányzatok tökéletes hibridje. Összegyúrtam benne valamennyi jógatípus legjavát. Fellelhetőek benne a hatha jóga tradicionális pózai, a power jóga kihívást jelentő kitartásai, a yin jóga gyengédsége és a jóga flow játékossága.
Az óráim ajánlottak kezdők, középhaladók és haladók számára is, mert minden póznál különböző alternatívákat mutatok. Várok szeretettel minden formásodni, fogyni, szálkásítani, gyógyulni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyó hölgyet és minden férfit, akinek még problémái akadnak az egója félretételével!
Szilvivel és órájával hétfőn reggelente 7:00-8:30-ig és 8:45- 10:15-ig találkozhattok!

Aktív reggelek! (első rész)

Azt már tudjuk, hiszen a vízcsapból is ez folyik, hogy fontos a mozgás. De miért válasszuk a jógát?

A jóga lehet filozófia, élet stílus, vagy csak egy olyan mozgásforma ami hatással van a szervezet egészére. Nem csak a fizikai testet mozgatjuk át kíméletes módon, hanem a tudatos figyelmünket használva hatunk a tudatunkra, agyunkra, gondolatainkra és a szervezetünk energia áramlására is. Preventív módon is használhatjuk a szervezet egészségének megőrzésére, vagy a már kialakult problémák tüneteinek enyhítésére.

És hogy miért reggel?

Mindannyiunknak más a bioritmusa, valaki este aktívabb, valaki reggel, ez teljesen normális. Viszont, ha a napodat egy jó kis jógával tudod indítani az hatalmas lendületet és kitartást tud számodra biztosítani.

Novembertől nálunk is lehetőséget kaptok arra, hogy ezt megtapasztaljátok!

Két oktatónk is a reggeli, illetve délelőtti oktatást célozta meg!
Ismerkedjetek meg velük és az óráikkal: először is Erős Kingával, a folytatásban pedig Somlyai Szilviával.

Régi kedves oktatónk tért vissza:

Erős Kinga

“Maximalista alkat vagyok, számomra alap, hogy folyamatosan képzem magam, és mélységeiben próbálom feltárni a jóga fizikai, mentális és energetikai hatásait. Azt gondolom, hogy a mai kultúrában élő ember elveszítette a kapcsolatot saját magával, a dolgai, élményei nagy részét nem képes feldolgozni, és égető szüksége van egy módszerre, amely összekapcsolja önmagával. A jóga egy ilyen módszer, aminek tanítása igazi kihívás és élvezet a számomra.”

 

Kinga órája a Csakraharmonizáló dinamikus jóga, amit hétfőn délelőtt 11-től próbálhattok ki!

A csakrák olyan energiaközpontok a testünkben, amelyek komolyan befolyásolják a szervezet minden szintű(fizikai, energetikai és mentális)működését. A fizikai testben minden csakrának megfelelő helyen egy-egy szimpatikus ideggóc és egy belső elválasztású mirigy található. A megfelelő sorrendben összeállított jóga gyakorlatok finoman elkezdik ráhangolni a csakrákat a megfelelő frekvenciákra és ez által egy összehangoltabb, harmonikusabb működést hoznak létre a testben.Ha azt érzed, hogy szét vagy esve, nem vagy otthon a testedben, vagy már esetleg fizikai szintű problémáid vannak, netán problémáid vannak a hormonokkal(pl. adrenalin, kortizol, ösztrogén, progeszterol, inzulin, glukagon, stb.) akkor ez a dinamikus óra segíthet.
Az óra felépítése: • 15-20 perc ráhangolódás, bemelegítés
•55-60 perc dinamikus gyakorlás
•10-15 perc csakraharmonizáló relaxáció

 

folyt.köv.

Balaskó Eszter – 3D jóga

Sziasztok, Balaskó Eszter vagyok, sportedző és személyi edző, a Három lótuszban 3D jógát tartok. Többen kérdeztétek mi is az a 3D jóga, ezért gondoltam érdemes leírnom, hogy mit is takar pontosan ez a mozgásforma, hogy épül fel az óra, milyen hatásai vannak, illetve, hogy kinek ajánlott.

A 3D jóga elnevezés abból ered, hogy a gyakorlatok a tér mind a három síkját lefedik, tehát horizontális, frontális és szagittális síkba is végzünk gyakorlatokat, illetve azért is 3D az elnevezés mert a test első, oldalsó és hátsó mozgásláncát is megdolgoztatja.

Az óra 3 fő részből áll. Bemelegítés, fő rész és nyújtás relaxációval.

A bemelegítés során átmozgatjuk az izmokat, felkészítjük őket a nagyobb terhelésre. Különös figyelmet fordítunk a rövidülésre hajlamos izmokra, mobilizáljuk az ízületeket, aktivizáljuk a törzs izmokat, megtanuljuk és alkalmazzuk az elongációt. A fő részben a Napüdvözlet egyik variációját alkalmazom, melynek ászanáit kiegészítem különböző hátizom és hasizom átmozgató és erősítő gyakorlatokkal. Az óra végén van egy hosszabb nyújtás, melynek során használunk hevedert is. Az órát relaxáció zárja, mely segíti elmélyíteni a mozgás elmére gyakorolt pozitív hatását.

Az óra testre gyakorolt hatásai a következők:

 • megrövidült izmok nyújtása
 • elgyengült izmok erősítése
 • tónusos izom építés
 • gerinc átmozgatása
 • ízületi mozgékonyság növelése
 • hajlékonyság fejlesztése
 • teljes keringési és légző rendszer igénybevétele
 • vénás keringés javítása

Az óra mindenki számára ajánlott, aki szeretné a fenti hatásokat megtapasztalni, illetve szereti a kihívásokat. 😊  Kivételt képeznek a kismamák, számukra inkább a kimondottan kismama vagy várandós jóga javasolt, illetve az 50 – 60 éves korosztály, akiknek nagy megterhelést jelenthetnek a kéztámaszos pózok, illetve az ízületi mozgáshatárok szűkülése következtében az óra egyes részei nem  ajánlottak.

Sok szeretettel várok mindenkit a 3D jóga órákra, ha további kérdésetek van az órával kapcsolatban, kommenteljetek és szívesen válaszolok rájuk. 😊

GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

 

A GONgOLDÓ Hangfürdők valóban segítenek a stressz kezelésében, a hangok rezgéshullámai jótékonyan oldják a feszültséget; észre sem veszed és a gondolataid önmaguk megtalálják a megoldást az addigi problémákra vagy csupán nem pörögnek tovább és hagynak téged ellazulni.

Minden Hangfürdő egy-egy vizuális megjelenítéshez kapcsolódik, köré szerveződik, amelyet a bevezető meditációban felidézünk. Ez a képi kivetülés segít a képzeletnek, hogy előhívja a meglévő blokkokat és megküzdjön vele, hogy a foglalkozás végére egy teljesen harmonikus és kiegyensúlyozott állapotba kerülj. A témák középpontjában a gongok állnak, de természetesen kiegészülnek a tibeti zengő tálak, a koshi, az óceán dob, a kalimba és egyéb hangterápiás eszközök hangzatával.

 

A hangfürdőkre érkezz időben, mert nem tudjuk megszakítani a relaxációt a késve érkezők miatt – ezért megértésedet kérem!

Kényelmes ruhában gyere, vagy hozd magaddal – átöltözési lehetőség minden helyszínen van.

A foglalkozások díja: 2200 Ft/fő.

A hangfürdőt gyermekek is látogathatják – ebben az esetben előzetesen jelentkezzetek be – mert ha 12 év alatti a gyermek, a programot igazítani kell hozzájuk.

A foglalkozások előtt és után 1-1 napig bőséges folyadékfogyasztás javasolt!

Ellenjavallatok: pacemaker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb.

A várandósság betöltött 12 hetétől a hangfürdők már látogathatók!

Kellemes kikapcsolódást kívánok! Szeretettel várlak!

 

Kiss Ildikó (hang- és rezgésterapeuta)

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/gongoldo/

GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

Hogyan lehetne kiszállni a saját életem feszültségéből? Nehéz kérdés ez, amikor az ember lánya makacs természetű, hajlamos a Problémákkal személyesen megküzdeni és addig kísérgetni őket, amíg csak léteznek. Nincs pihenés fejben és testben sem.

Sok megoldási lehetőség átküzdötte magát a kezeim között, de mind elvérzett a próbák során; és én egyre csak éltem fel a tartalékaimat. Míg sokadik nekifutásra megtaláltam a saját hangomat – a gongok és hangtálak zengését.

Nem tudtam a mögöttes tartalmakról, nem izgatott a filozófiájuk, csak a rezgéseket éreztem, és hogy megnyugszom, ellazulok, holott nem figyeltem arra, hogy mindez tudatos legyen. Ösztönösen megfogtak maguknak! A történetük érdekelt, tudni akartam, mi lakozik még bennük – mit tudnak adni és mivé válhatok általuk.

Megtanultam, felismertem és megértettem őket. Azt játsszák vissza, ami bennünk van – ott és akkor -, de egy sokkal szebb és harmonikusabb verzióban – mint egy tükör, ami megszépíti a valóságot. Megoldják a gondokat, feloldják a feszültséget, messzebb visznek magunktól azáltal, hogy hagynak önmagunkba veszni.

Ezt mindenkinek át kell élni egyszer az életében! Én függő lettem!

Szeretettel nyújtom neked ezt a lehetőséget!

 

Kiss Ildikó (hang- és rezgésterapeuta)

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/gongoldo/

Bemutatkozik Pleja C.M.

Kedves Olvasóm, kedves Érdeklődők!

Pleja C.M. vagyok, tudatfejlesztő, oktató, író és előadó.

Várlak szeretettel a Három Lótusz Jóga-és Masszázsstúdióban a különböző típusú foglalkozásaimra, úgy, mint:

 • Plejádi Tudatfejlesztő Meditációk és Bioinformációs Gyakorlóórák (3-4 órás programok)
 • Tanfolyamaim (4 részes), amelyek jellemzően szombati napokon kerülnek megrendezésre (6-7 órás program)
 • Egyéni Foglalkozásaim (1,5 órás)

Földi életem célja és küldetésem magva az ember lélek-tudat-test komplexumának fejlesztése, olyan technológiák ás módszerek oktatása, amelyekkel tudatod tágul, lelked tisztul és egy más világnézet kezd benned kialakulni; az eddigieknél jobb, szebb, átfogóbb és egységesebb.

A Plejádok Csillagrendszerből érkezve annak mintázatát és emlékezetét hozom magammal, így segítek neked felismerni életed személyes és globális életfeladatait, segítek, hogy önmegismerésed valóban elinduljon, hogy a benned szunnyadó isteni képességeket és tehetséget, többek között az öngyógyítás művészetét kifejleszd magadban. Megtanítom Neked, hogyan fejleszd a teljes körű érzékelésedet, hogyan válj tisztán tudásúvá, hogyan használd ki jobban agyi és mentális kapacitásodat, hogyan haladj a saját spirituális utadon, mire figyelj, hogy a buktatókat lehetőleg elkerüld.

Óráimon, képzéseimen mind az általam kialakított plejádi lélek-és tudatfejlesztő gyakorlatok, mind az orosz bioinformációs technológiák várnak Téged és a rengeteg kérdésedre is megérkezik a válasz.

Eddigi előadásaimat megtekintheted weboldalamon, valamint részleteket olvashatsz két könyvemből, az „Utazás a Koronghoz” és a „Kirykion-avagy űrfabula világhajnal idején” címűekből, amelyeket meg is vásárolhatsz tőlem!

Felsőfokú közgazdász végzettséggel, angol és német felsőfokú nyelvtudással rendelkezem. Természetgyógyászati ismereteimet Béky László képzésein szereztem.

Látogass el a weblapomra!  www.plejacm.webnode.hu, ahol  minden információt és aktuális programot megtalálsz rólam!

 

Babusgató tipegő torna

 

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás

Ajánlott: 12 hónapos kortól 3 éves korig – már járni tudó gyermekek számára

 

Játékos mozgásfejlesztő foglalkozás már járni tudó gyermekek számára. Mondókázással és énekléssel kísért nagy- és finommotorikus mozgásfejlesztés, amely során kiemelt hangsúlyt kap a mozgáskoordináció és egyensúly helyes alakítása. A mozgásos játékok támogatják az érzékelés és észlelés fejlődését, a térbeli tájékozódást, segítik megalapozni a gyermek koncentrációs képességeit, fejlesztik a ritmusérzéket és a motoros kreativitást. A mozgást kísérő dalok és mondókák a kommunikáció és anyanyelvi készségek bővítését mozdítják elő.

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.

A foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetünk a helyes mozgásfejlődés ösztönzésén kívül, az anya-gyermek személyes kapcsolatra is, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, észrevétlenül fejlődik a gyermekek szocializációs készsége és szülőhöz való kötődése is.

 

Szeretettel várlak!

Kiss Ildikó

Babusgató Tipegő torna foglalkozás-vezető

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20/ 490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Babusgató babatorna

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás: 2 – 12 hónapos babáknak

A rendszeres torna erősíti a gyermek izomrendszerét, segíti a helyes mozgásfejlődést, fejleszti a mozgáskoordinációját, ezáltal támogatja a kognitív fejlődését is (például segít beindítani a beszédfejlődést) és nem utolsó sorban az emésztésének is jót tesz.

A gyakorlatok felépítése az elemi mozgásminták (az átfordulás, a kúszás, a mászás, az ülés és a járás) helyes sorrendjének kialakulására ösztönzik a gyermeket.

A hangsúly a helyes mozgássoron kívül a baba-mama személyes kapcsolaton van, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, megismeritek egymást, így te megtanulod a jelzéseit, könnyebben megérted őt és ő is hamarabb kommunikál majd veled – így fejlődik a szocializációs készsége is.

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.

A foglalkozások 30 percesek, hiszen a babák idegrendszerét igyekszünk fokozatosan ingerelni és nem szeretnénk megterhelni őket.

A gyakorlatokat elsősorban eszköz nélkül, illetve kevés eszközzel (pléd, nagylabda, gumilabda, képek) végezzük.

A tornát differenciáltan, egyszerre tartom a 2-7 hónapos (tárgymanipulációs, átforduló, kúszó) és 8-12 hónapos (mászó, járni tanuló) babáknak.

 

Szeretettel várlak!

Kiss Ildikó

Babusgató Babatorna foglalkozás-vezető

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Szombati jógaórák a Három Lótuszban Lindával.

Kedves Jógázók!

Arra gondoltunk Lindával, hogy év végéig havonta 2-2 szombaton is tartunk jógaórát.

Havonta egy-egy téma kerül előtérbe, ehhez kapcsolódik mindkét gyakorlás.

 

Szeptember hónap témája a Yin és Yang energiák összhangba hozása.

szept 15: yang típusú gyakorlás. Középpontban az erő, aktív és erőteljes ászanák, stabilitás növelése, kéztámaszok. aktív minőség. Mindez természetesen áramlásban összekapcsolva.

szept 29 :Yin típusú gyakorlás. Fókusz most a lazításon, stresszoldáson, elengedésen. Passzívabb óra, nyugodt, lágyabb, nőies energiák előtérbe helyezésével, ahol helyet kapnak a holdüdvözlet elemei, és a yin ászanák is.

 

Októberben a fókusz a méregtelenítésen van.

Hangsúly a csavarásokon, fordított testhelyzetekkel fűszerezve– erőteljes méregtelenítés fizikai szinten és a tudatban

Mellkasnyitás és csípőnyitás alapú óra –  érzelmi blokkok aktív oldása, méregtelenítés a lélekben.

November hónap

Középpontban a Napüdvözletek és aktív nyújtások állnak, hogy erőt és nyugalmat is gyűjtsünk az év végi hajrához.

 

A decemberi óra

A csakrákra, az egyes csakrák kapcsolataira, kiegyenlítésére, harmonizálására viszi a figyelmünket.