CSAPATUNK

Zsófi

ZsóMasszázs, jóga

+36 70 623 8148

Részletesen

Szécsy Zsófia jógaoktató és masszőr vagyok. 2005-ben gyógymasszőrként kezdtem az emberi testtel foglalkozni. Nagyon hamar megértettem, hogy a a testi problémák szoros összefüggésben vannak az ember lelki állapotával. Célom a komplex gyógyítás, ezért folyamatosan keresem a továbbfejlődés lehetőségét.

Ennek érdekében 2006-ban Yumeiho masszást tanultam, amit azóta is alkalmazok a mindennapi terápiáim során. 2008-ban a természetgyógyászat és a reflexológia felé is fordultam, de még akkor is azt éreztem, hogy másra is szükségem van a hozzám forduló emberek problémáinak legmélyebb gyökereihez való eléréshez. 2010-ben találkoztam a Spirituális Válasz Terápia rendszerével, ami alapjaiban változtatta meg a világnézetem és ami azóta is folyamatos tanulásra és fejlődésre sarkall.

A saját testem mindennapos problematikája miatt is elkezdtem a jógával foglalkozni és annak jótékony hatását megtapasztalva 2010-ben gerincjóga- és sportoktatói képesítést szereztem. 2011 óta a Lomi lomi Nui Masszázzsal és a hawaii filozófiával is foglalkozom, amik magukkal ragadtak és új alapokra helyezték az addig megszerzett ismereteimet és az alkalmazott módszereimet.

2014-ben kezdtem az Ayurvédával foglalkozni, mely szemléletével és holisztikus megközelítésével tökéletesen illeszkedik az addig tanultakhoz.

Mára megtanultam és vallom is, hogy a kezelés során a vendégben mindig az egész embert kell látnom, amikor bármilyen terápiát javasolok a külső-belsőharmónia és a testi-lelki egyensúly eléréséhez és fenntartásához. A cél érdekében választható masszázsfajták a svéd Frissítő és gyógymasszázs, a japán Yumeiho, a hawaii Lomi lomi nui és az indiai Ajurvédikus masszázsok (Abhyanga, Fejmasszázs, Hátmasszázs, Marma masszázs, Talp- és reflexmasszázs), valamint a Gerincjóga.

A Három Lótusz Masszázsműhelyben szolgáltató kollégáimat a fentiek szellemében választottam ki és folyamatosan át is adom nekik a tapasztalataimat annak érdekében, hogy mindannyian azonos színvonalon tudjuk teljesíteni a feladatainkat.

Andi
Jóga

+36 30 499 7145

Részletesen

Gyömörey Bengyel Andrea 3 gyermekes édesanya és feleség vagyok, Holdfénykörömben Anaya Női Jógaórákat tartok.

Mindig lételemem volt a sportolás, kezdetben, az motivált, hogy formás legyek, majd, hogy egészséges is, aztán felfedeztem, hogy mentálisan, lelkileg kiegyensúlyozottabb vagyok. Később megtapasztaltam sportolás közben valami finom áramlást, egyfajta meditációt, könnyebbség érzést. Elhatároztam, hogy szeretném az embereknek ezt a tapasztalást átadni, így 2002-ben sport rekreációs edzői képesítést szereztem.

Első gyermekem kissé nehézkes foganását, egy-egy jóga gyakorlattal segítettem, gyümölcseként, 2003-ban egy boldog várandósság és csodálatos vajúdás után adtam életet Domonkos fiamnak.

Új dimenzió nyílt meg számomra az anyasággal. A szellemi dolgok is több szerepet kaptak az életemben.

Elkezdtem a Sivananda rendszerben jógázni, itt éreztem meg először a test-lélek-szellem egységét. Második fiam, Botonddal való áldott állapotom alatt végig jógáztam, sőt kismama jógával készültem a szülésre, felvéve a macskapózt és abban hullámozva, érkezett meg hozzánk 2006-ban.

Két kisgyerek mellett, sokszor nyújtott megkönnyebbülést a jóga, ellazított, stresszmentesített és formába hozott. Több mindennel foglalkoztam a család mellett, felborult a rendem és a várva várt 3. gyermek nem akart megérkezni. Három magzat elvesztésén túl, feltettem a kérdést magamnak, biztos ez az én utam? A gyermek iránti vágy, viszont hatalmas volt és elengedtem a kérdést, ha lesz, lesz, ha nem, nem. Lett! Teljesen megváltoztatott, sokkal tudatosabb lettem, elkezdtem női dolgokkal foglalkozni. Hímezni, horgolni női körben, énekelni, mandalákat rajzolni. A női kör támogató erejét sokszor megtapasztaltam a 9 hónap alatt is! 2013-ban csípőkörzésekkel vajúdva, káliászanában, segítettem világra, dúlával Panka lányomat.

A női jógával 2015-ben találkoztam. Rögtön elvarázsolt, újjászülettem. Egyből hallottam a hívást, ezzel kell foglalkozzak, és át kell adjam minél több nőnek! Elkezdtem tanulni a Himalájai Jóga Tradíció képviselőjétől, Kornhoffer Tündinél az Anaya női jógaoktató képzésen, ahol, jelenleg is gyarapítom tudásomat, hogy segítsek kincseinket felszínre hozni.

Elkezdtem tanulni a Himalájai Jóga Tradíció képviselőjétől, Kornhoffer Tündinél az Anaya női jógaoktató képzésen, ahol, 2017-ben le is vizsgáztam. Folyamatosan gyarapítom tudásomat, hogy segítsek kincseinket felszínre hozni. ”

Ildikó
Masszázsildiko

+36 30 355 2124

Részletesen

Filler Ildikónak hívnak és három éve kezdtem bele a különböző masszázs típusok, technikák tanulmányozásába. 

Sokat kerestem és kutattam azokat a megoldásokat, amelyek válaszokat, segítséget adhatnak a különböző egészségügyi, lelki problémákra, gondokra. 

Asztrológiával kezdtem, majd foglalkoztam aromaterápiával, gyógynövényekkel, kristályokkal, feng shui-val. Végzett Bach-virágterápiás tanácsadó is vagyok.

Mivel viszonylag korán komoly egészségügyi problémákkal kellett szembenéznem fontossá vált számomra, hogy nagy figyelmet fordítsak önmagam lelki egészségére, ezért több önismereti kurzust is elvégeztem az elmúlt években. Ezeknek köszönhetően törekszem rá, hogy harmóniát teremtsek önmagamban, az életemben, a mindennapokban.

Célom, hogy a Három Lótusz csapatát erősítve segítsem a vendégeimet egy fizikai, lelki és szellemi szinteket is érintő közérzet javuláshoz, fájdalommentesebb és kiegyensúlyozottabb hétköznapokhoz.

Az érintés varázslata

Sokan és sokféleképpen kutatták már az emberi érzékeket, mint a látás, hallás, szaglás és tapintás.

Ugyanarra a következtetésre jutottak. Még pedig arra, hogy a legfontosabb érzékszervünk a tapintás. Megszülethetsz és életben maradhatsz vakon és siketen is. Azonban senki nem születik a tapintás készsége nélkül.

Amikor megölelnek, megérintenek, megsimogatnak vagy éppen megmasszíroznak minket, akkor a szervezetünkben olyan komplex folyamatok játszódnak le, amelyeket semmilyen más dolog nem tud kiváltani.

Az érintés hatására információk sokasága áramlik át a testünkön. A bőr teljes felületén kétmilliárd szabad idegvégződés található. Hormonok egész sora választódik ki, mint például az oxitocin, amely lelassítja a szívfrekvenciát, ellazítja az izomzatot, és depresszió elleni hatása is van.

Egyszerűen alapvető igényünk van az érintésre. Kinek több, kinek kevesebb, de valójában mindenkinek igénye van rá.

Nem véletlen, hogy amikor a munkahelyeden a főnököd megveregeti a vállad, átölel a kedvesed vagy hozzád bújik a gyermeked, jobban érzed magad. Ezek az apró és mégis oly fontos mozdulatok, érintések erősítenek meg személyes kompetenciádban, miszerint jó helyen vagy.

Sőt, igazolták már azt is, hogy azok az alkalmazottak, akik a munkahelyükön „csak” egy kis vállmasszázst kapnak, alacsonyabb a vérnyomásuk, kevesebb szorongásról és munkahelyi stresszről számolnak be. Tehát már egy 20 perces masszázstól is hatékonyabbak leszünk.

Még az étkezési zavarokkal küzdőknél is hasonló pozitív hatást tapasztaltak, csökkentek a klinikai tüneteik a masszázs hatására.

Vagyis akár honnan nézzük, az érintés varázslatos dolog.

Képzeld el, hogy rendszeresen, hetente, kéthetente magadra szánsz 60 vagy akár 90 percet is. Ami csak arról szól, hogy Rád figyelnek, megérintenek, pontosabban megmasszíroznak. A lelkeddel, a szellemeddel, és a fizikai testeddel is jót teszel.

A masszőr hozzád, a Te igényeidhez, hangulatodhoz igazítja a mozdulatait. Beszélget veled, hogy felderítse milyen hangulatban érkeztél, van-e olyan fájó pont a testedben, amire több figyelmet szükséges fordítania. 

Tehát Rajtad is múlik milyen lesz a masszázs.

A masszázstechnikát, a mozdulatokat hozzád igazíthatja a masszőr, sőt. Azonban az is fontos, hogy el tud mondani, ha valami fáj, szólj, ha valami nem kellemes vagy éppen beszélgetésre vágysz. Figyel Rád, hiszen megtisztelted a bizalmaddal, azonban nem gondolatolvasó. Fontos, hogy meg is lehet állni masszázs közben, lehet szünetet tartani, amikor hirtelen úgy érzed, most muszáj kimenned.

Mert a masszázs bizony beindít egy fajta tisztulási folyamatot is, azon kívül, hogy pozitív hatással van a testedre, lelkedre és szellemedre. Normális, ha folyni kezd az orrod, és az is, ha utána kimerültséget érzel. Különösen akkor, ha régen voltál masszőrnél és nagyon sok stressz ért az utóbbi időben.

A masszázs valódi gyógyító érintés számomra. Ez a hitvallásom.

A küldetésem, hogy az érintés varázslatát belopjam az emberek életébe. Hogy ráébredjenek, a masszázs nem luxus, hanem az elemek újratöltése, amire mindannyiunknak szüksége van, hogy megújult energiával vethessük bele magunkat a következő hétbe.

120 perces indiai olajos masszázs 8 500 Ft
6 alkalmas bérlet 49 900 Ft
A bérlet 2 hónapig érvényes

90 perces kombinált masszázs: talp- és hátmasszázs együtt 7 200 Ft
6 alkalmas bérlet 41 200 Ft
A bérlet 2 hónapig érvényes

45 perces reflexológiás talpmasszázs 4 500 Ft
6 alkalmas bérlet 25 500 Ft
A bérlet 2 hónapig érvényes

Frissítő svédmasszázs
1 alkalom – 30 perc 3 500 Ft
1 alkalom – 60 perc 5 200 Ft
1 alkalom – 90 perc 7 200 Ft
6 alkalmas bérlet – 6 x 30 perc 19 900 Ft
6 alkalmas bérlet – 6 x 60 perc 29 900 Ft
6 alkalmas bérlet – 6 x 90 perc 41 200 Ft
A bérletek 2 hónapig érvényesek

SZÉP HELÉNÉ szépségkezelése 5 500 Ft
45-60 perces cellulit vagy narancsbőr elleni kezelés
heti 2 alkalom javasolt a kívánt eredmény eléréséhez
+ AJÁNDÉK: speciális arcmasszázs

FORTUNA BŐSÉGSZARUJA
Bármelyik masszázs választható, kivéve
Zeusz és Aphrodité titka és Szép Heléné
60 – 90 perc masszázstípustól függően
6 alkalmas bérlet 39 900 Ft
2 hónapig érvényes
A megajándékozott maga választhat masszázst.

A BÉRLETEK ÉS AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK NEM VISSZAVÁLTHATÓAK

Foglaljon időpontot online a következő vasárnapra: https://varazserintes.reservio.com

Marcsi

Szempilla építés, kéz- és lábápolásmarcsi

+36 30 848 9462

Részletesen
Batta Marcsi vagyok, mindig is szerettem emberekkel foglalkozni. Három évvel ezelőtt találtam meg azt a hivatást, ami igazán boldoggá tesz. 2013-ban végeztem el a kéz- és lábápoló tanfolyamot és azóta minden nap ez tölti ki az életemet!

Szeretem, ha vendégeim elégedetten és boldogan mennek haza, ezt biztosítja mindig vidám és pozitív természetem!

Fontosnak tartom, hogy kiemeljük a lányok természetes szépségét, ebben nagy segítség a 3 és 4 D szempilla építés, amit lassan másfél éve készítek nagy-nagy szeretettel vendégeimnek!Marcsii árakMindenkit várok szeretettel a Három Lótuszban! Velem mindig öröm az élet!

Kálmán Róza
Róza arcképJóga +36 70 557 9749
Részletesen

Kálmán Róza vagyok, 2016 óta tartok jóga órákat. Gyerekkorom óta imádok mozogni, évekig művészi tornáztam és versenyszerűen tollaslabdáztam. Jelenleg via ferrátázom, falat mászom, aerial jógázom, hastáncolok és hatha jógázom. Ahogy egyetemi tanulmányaim végén elkezdtem irodában dolgozni, rájöttem, hogy még többet szeretnék sportolni, úgyhogy 2016-ban elvégeztem az Fitness Instruktor OKJ képzést. A képzés során körvonalazódott bennem, hogy a jógában szeretnék igazán elmélyedni. A hatha jóga oktató oklevelemet Diószegi Ádámnál szereztem 2017 januárjában, júniusban pedig sikeresen vizsgáztam a Kismama és Babamama Jóga Oktató képzés végén.

Jógázni ezer okból szeretek, de főleg azért, mert bárhol lehet, és mert egyszerre feltölt és lenyugtat. Jóval több a fizikai gyakorlásnál. Segít az élet minden területén megtalálni az egyensúlyt, és abban, hogy a jelen pillanatra, önmagadra tudd irányítani a fókuszt.

Az órám többnyire egy rövid relaxációval, indul, ezt követi a bemelegítés és az ászanák gyakorlása. Az óra utolsó harmadában egyensúly gyakorlatok és fordított pózok következnek, végül pedig egy 15 perces relaxációra kerül sor. Szeretek minden órán másra fókuszálni, például a mellkas- vagy csípőnyitásra, a vállöv izmainak fejlesztésére, vagy a napüdvözletekre.

Szeretettel várlak hétfőnként a hatha jóga órákra 18.15-től!

Bereczky Krisztina
KrisztaJóga +36 30 341 7568
Részletesen

MIÉRT A JÓGA?

A különböző mozgásformák közül számomra a jóga az egyetlen, ami testi, lelki és szellemi szinten egyszerre épít, tölt, miközben a tapasztalás útját tanítja. Szeretném, ha a ma embere függetlenül kortól és élethelyzettől, minél szélesebb körben megérezhetné, megtanulhatná ezt az erőforrást, kiterjesztené környezetében és ezáltal fejlődne, mert aki nem előre halad az visszafelé tart.

BABA-MAMA JÓGA – kisbabás (6 hetestől – 8-10 hónapos korig)

Baba-mama jóga, ahol mindketten egyaránt fontosak vagytok: babamasszázs segíti a kötődés elmélyítését, míg a közös gyakorlás, utánzás az együttműködést. Babád idegrendszerért és mozgáskoordinációját fejlesztő játékos gyakorlatok (ölbeli játékok, hintáztatások, gördítések, mondókák) mellett, saját tested regenerálása és energetizálása (célzott erősítő, nyújtó és légző gyakorlatok, illetve gátizomtorna) is kellő teret kap.

A kisbabás korosztály behatárolásában leginkább a babák aktivitása a meghatározó. Ha már helyváltoztatásra is képes babád, akkor lehet, hogy kevésbé izgalmas számára a kisbabás bemelegítő masszázs :). Tapasztaljátok meg!

Hogyan épül fel a foglalkozás?

Az óra rövid ráhangolódással kezdődik, majd a bemelegítő babamasszázs, illetve a mama bemelegítése. Mindezt az „anyaidő” követi, közben a babák megpihennek, szemlélődnek, esetleg utánozzák mamájukat vagy bekapcsolódnak a gyakorlásba. Majd közös játékos gyakorlás következik, légző gyakorlat, gátizomtorna, végül relaxáció zárja az órát.

Mit érdemes még tudnod?

Kisbabás foglalkozásra már 6 hetes kortól hozhatod a babádat, azonban, ha császármetszéssel szültél javasolt inkább csak a 8-10. héttől bekapcsolódnod. (Orvosod tanácsát mindenképpen kérd ki előtte!) Az óra közben babádat igénye szerint megszoptathatod, tisztába teheted. Ha éppen aludni szeretne, hagyhatod pihenni, addig is élvezve a magadra fordított időt!

Mit hozz magaddal?

A babádnak kis plédet, textilpelust, esetleg kedvenc játékát, hogy otthonosabban érezze magát. Innivaló, mindkettőtöknek. Kényelmes ruházat a közös gyakorláshoz, valamint pulóver és zokni – hogy a relaxáció alatt se fázzál!

KISMAMA JÓGA

Várandósságod lehet örömteli várakozás, kötődésed a babádhoz már a kezdetektől kialakíthatod! A foglalkozások segítenek, hogy tudatosabban készülhess és lehess jelen a szülés, születés során, illetve megkönnyítik az azt követő regenerációt is. Fizikai szinten célzott (kiemelten a gátizom területén) erősítés és nyújtás támogatja a felkészülést. Míg érzelmi szinten a félelmek oldását, az önbizalom erősítését és a koncertráció fejlesztését légzőgyakorlatok és a relaxációs technikák segítik.

Hogyan épül fel a foglalkozás?

Minden óra rövid lecsendesedéssel kezdődik, hogy meg tudj érkezni, majd izületeket átmozgató bemelegítés következik; erősítő, lazító gyakorlatok, ászanák; légzőgyakorlatok – melyek az egyes gyakorlatok során is megjelennek, segítve a tudatosságot, befelé figyelést. Az órát relaxáció zárja, amit a gátizom gyakorlatok előznek meg.

Mit érdemes még tudnod?

A foglalkozásokon jógás előképzettség nélkül is részt vehetsz, akár már a várandóságod kezdetétől, de a 13. héttől is bátran belefoghatsz. A 8. és a 12. hét között az aktív gyakorlás helyett légzőgyakorlatok és relaxáció, pihenés javasolt – ez a placenta megtapadásának időszaka.

Linda
Jóga

+36 30 245 1189

Részletesen

A nevem Mühl Linda, 34 éves leszek, 2013-ban szereztem OKJ-s sportoktatói képesítést a Mandala Gerincjóga Egyesületnél testépítés-fitnessz szakirányban, és e mellé 2015-ben Dinamikus Jóga oktatói oklevelet is kaptam az Almásy Csilla Gerinckoncepció keretein belül. Közgazdász és kommunikátori felsőfokú végzettségeim és az e területeken végzett tevékenységem segít a sport- és jógaoktatói munkám hatékony megszervezésében és a vendégeimmel kialakítandó emberi kapcsolatok magas minőségének elérésében.

A sport nagyon nagy szerepet játszik az életemben, de állíthatom, hogy a jóga a “szerelem” számomra a sport terén, ebben találtam igazán magamra, mert rendszeres végzésével a fizikai hatásokon túl mentálisan is átformálódik a jógázó.

6 éve gyakorolom rendszeresen a jógát, sok válfaját kipróbáltam, de a Hatha jóga, és a dinamikusabb változatok (Dinamikus jóga, Vinyasa Flow jóga) állnak leginkább közel hozzám. Persze mindegyik másért: a Hatha jóga ászanáiban tudok legkönnyebben elmélyülni, a Flow gyakorlása viszont egy izgalmas, állandóan változó, új élményt nyújt minden alkalommal.

A jóga többféleképpen felfogható: akár saját testsúlyos edzésként, akár pedig a tradicionalitást előtérbe helyező, a szellemi gyakorlással fűszerezett meditációra, ászanák fizikai és lelki hatásaira alapozott, mindig fejlődő gyakorlásként. E tekintetben is vallom Sri Chinmoy megfogalmazását: a jóga önmagunk legyőzése.

Azért választottam a Flow – mint dinamikus jóga – oktatását, mert ötvözi mindezeket, mert bármilyen indíttatásból jógázik valaki, megtalálja benne, amit keres, hiszen a hatha jóga ászanáit, valamint a gerinctréning elemeit használja fel és fűzi össze egy áramlásban. Az általam vezetett foglalkozások révén minél szélesebb körhöz tud eljutni ez a csodálatos mozgásforma.

Az egyes foglalkozások erőssége szabályozható, és a részvevők ezzel igazán érdekes, sokszínű, de semmiképpen sem átlagos testedzést kapnak, amely nem csak testüket, hanem lelküket is felfrissíti.

Fontosnak tartom és a foglalkozásaimon figyelembe veendőnek tekintem a preventív, hatékony munkavégzésnek minden egyes részvevő saját magához viszonyított fejlődését. Igyekszem változatos lefolyású, kellemes hangulatú foglalkozásokat tartani, de talán a legfontosabb célomként azt igyekszem elérni, hogy a vendégek azt érezzék, hogy kaptak valami pluszt, amivel többnek érzik magukat, mint előtte voltak.

Buddhával vallom: „A tested drága kincs. Ez a járműved a felébredéshez. Bánj vele gondosan.”

Noémi
Kismama torna

+36 70 368 8029

Részletesen

Rozig Noémi vagyok, egy gyermekes anyuka.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott életem során. Általános iskolában sport tagozatos diákként szerettették meg velem a napi aktivitást. 2015-ben elvégeztem az IWI Csoportos Fitness Instruktor képzést (pl: alakforma, zsírégető, köredzés), valamint 2016 év során a S4Life Várandós tornát. A képzések során várandós voltam, a mozgás kedvező élettani hatásait magamon teszteltem. A mozgás azóta is része a mindennapjaimnak.

Megtapasztaltam, hogy mennyi változáson megy keresztül a kismama, azok összes előnyével és hátrányával. Ez utóbbiakat segíti kiküszöbölni a kismama torna.

Várom kedves kismama vendégeimet, hogy a foglalkozásaimon maguk is megtapasztalják: mi jó a babájuknak és miért jó a torna nekik maguknak! 

Mottó: A várandósság nem betegség!

Évi
Metamorf masszázs

+36 30 696 4598

Részletesen
Rideg Éva vagyok, energetikai kezeléssel foglalkozom. Olyan találkozóra várom bármilyen korosztályhoz tartozó kedves vendégeimet, ahol az általam alkalmazott metamorf masszázs azokat a jelenlegi és múltbeli lelki sérüléseket oldja, melyek a test fizikai problémáinak okozói lehetnek. Sok olyan terhet cipelünk magunkkal, amiket konkréten már fel sem tudunk idézni, amin azáltal segít ez, az energiaáramlásokon keresztül ható különleges masszázs, hogy ezek a láthatatlan problémák feloldódjanak. Vendégeimnek csak az a dolguk, hogy a kezeléseimen részt vegyenek és engedjék a folyamatokat megtörténni.

A kezelés masszázságyon és ruhában, zokni nélkül történik, lágy érintésekkel stimulálom a test meridián pontjait a kézfejen, a lábfejeden és a fejen. A fénypályákat tisztítom a test energetikai rendszerének megfelelően.

A masszázs nem csak lelki megkönnyebbülést eredményezhet, de a fizikai panaszok is enyhülhetnek! A vendég érzései fontos szerepet játszanak a folyamatban, ezekkel dolgozunk, hogy mielőbb jobban érezzék magukat és hogy a fizikai állapotuk is jobbra fordulhasson.

A talpunk az a testrészünk,amit minden nap folyamatos terhelésnek teszünk ki,ezért több figyelmet kellene fordítanunk a regenerálására. A talpon megtalálható akupunktúrás pontok megegyeznek a testünk energiavonalán lévő pontokkal.

Masszázs során a megfelelő pontok nyomásaival érem el a kívánt hatást,a tradicionális thai masszázs fogásaival. Nem csak a talpat,hanem a lábszárat is egészen a térdig átmasszírozom,fokozva a belső szervek helyes működését,majd befejezésképpen nyitjuk a meridián pontokat a vállon és a fejen,elősegítve ezzel a helyes energiaáramlást a testben.

Az első kezelés 2.000,- Ft.

A további kezelések:

Bérlet árban 3.000,- Ft / alkalom / 60 perc

Teljes árban 4.000,- Ft / alkalom/ 60 perc

Hátmasszázzsal bérlet árban 4.5000 ,- Ft / alkalom/ 90 perc

Hátmasszázzsal teljes árban 5.500,- Ft / alkalom/ 90 perc

A metamorf masszázs árai :

Az első kezelés 2.000 ,- Ft

További kezelések:

Bérlet árban 3.000 ,- Ft / alkalom / 90 perc

Teljes árban 4.000 ,- Ft / alkalom / 90 perc

Brosch Renáta
RenátaJóga +36 20 249 7998
Részletesen
Mindenki annyi idős ahány évesen elkezdett jógázni!”

Gyermekkorom óta életem része a mozgás. Anyukám 6 évesen vitt el szertornázni és 18 éven át minden nap ott voltam a tornateremben. Imádtam! Már általános iskolában észrevettem, hogy szeretek megtanítani dolgokat a többieknek, szeretek segíteni, így már ekkor körvonalazódott bennem, hogy testnevelő tanár leszek! Így is lett! Elvégeztem egy főiskolát és egy egyetemet, majd testnevelő tanárként kezdtem dolgozni.15 év tanítás után úgy éreztem, hogy ez a pálya már nem az én utam, valami mást kell csinálnom! Azt tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglakozni, azt is tudtam, hogy a mozgással kapcsolatban kell, legyen. Ez a más lett a jóga! Már hosszabb ideje foglalkoztatott ez a csodálatos mozgásforma,de úgy érzem 40 évesen váltam rá éretté! Szeretném továbbadni ennek szeretetét és minél több emberhez közelebb hozni!….és miért a jóga? „Mert szeretnék szépen megöregedni!”

Végzettségeim:

Bessenyei György Tanárképző Főiskola (biológia-testnevelés tanár)

Magyar Testnevelési Egyetem (testnevelő tanár)

IWIW: Personal trainer

Magyar Testnevelési Egyetem: aerobic oktató

Mandala: Gerincjóga oktató

Helga
HelgaJóga +36 70 676 9275
Részletesen

Király Helga vagyok, a Bambusz Lélek Jóga megálmodója és megvalósítója: egy kalandvágyó és kíváncsi felfedező, aki a földi örömök és a spiritualitás közötti egyensúlyt keresi a jóga segítségével és a jógán keresztül.

Ugyan a sport gyerekkorom óta része az életemnek, de a hagyományos mozgásformák garmadájának kipróbálása után csak felnőtt fejjel szerettem bele a jógába, melyben végre kiteljesedtem.

Az élethez való kreatív és játékos hozzáállásomat a jóga egyedi és szabadszellemű értelmezésével kombinálva egy szívből jövő és szívhez szóló módszert osztok meg veled. Az óráim során egy egyedülálló, különleges és személyreszabott élménnyel gazdagodhatsz.

Az óráim célja a test és lélek harmonikus egységének megteremtése, hiszen ép testben ép lélek!

MI A LÁT(HAT)ATLAN JÓGA?

Csendes, lassan áramlós Vinyasa alapú relaxáló jóga óra, melyet bekötött szemmel és nyitott szívvel végzünk. A stresszoldó óra középpontjában az elmélyedés és a befelé figyelés áll, így megtanuljuk összehangolni a testet az érzékeinkkel. A szemünk bekötésével, vagyis a legfőbb érzékszervünk kiiktatásával többi érzékszervünk működése kiélesedik, és könnyebben át tudjuk érezni légzésünket és teljességében megélni a jelen pillanatot.

A Lát(hat)atlan jóga gyakorlása fejleszti az intuíciódat, az egyensúly érzékedet és koncentrációs képességedet, fokozza a türelmed, kitartásod és önfegyelmed, valamint elmélyíti az önismeretedet és testtudatodat.

 A gyakorlatsor egyszerű, alapvető jóga pozíciókra (ászanákra) épül, így az óra tökéletes bármilyen korosztályú és gyakorlati szinttel rendelkező, kíváncsi és bátor ember számára. Minimális jóga ismeret jól jöhet, de nem feltétlenül szükséges, azonban az órára hozz magaddal egy sötét (nem átlátszó) kendőt vagy sálat.

Mozogj kevesebbet, csinálj mégis többet! Kapcsold ki a robot-pilótát és gyere élni! Kösd be a szemed és vesd le a gátlásaidat! Gyere játszani a mozgó meditáció és vizuális töprengés gyümölcsöző birodalmába!

Egy kihívásokkal teli, de fantasztikus élmény vár a Lát(hat)atlan jóga világában.

Nelli
NelliTermészetgyógyászat, reflexológia, masszázs +36 70 235 7670
Részletesen

Rajcsinec Kornélia, Nelli vagyok.

25 éve foglalkozom természetgyógyászattal, fő szakterületem a reflexológia (talpmasszázs). 23 évig dolgoztam az Ormos Intézetben. Folyamatosan képeztem magam, mint temészetgyógyász, így  több  területen  szereztem  tapasztalatot.

Test és talpmasszázs, köpölyözés, bioenergetika keretében stresszoldás.

A betegségek megelőzéséhez, az  egészség megőrzéséhez fontosnak tartom a reflexológiai talpmasszázst, mint gyógyítási módszert.

Minden szervnek és szervrendszernek, megvan  az idegvégződése vagyis a reflexpontja a talpon. A pontok stimulálásával, masszírozásával, hatunk a szervek működésére, ezzel beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait.

Egy talpreflexológiai felmérés során feltérképezzük milyen szervben, testrészben van vagy kezdődhet betegség, ezeket gyógyíthatjuk is.

A fájdalmas pontok speciális nyomásával az adott szervben csökken a fájdalom, szabályozódik az energia- és véráramlás, így harmonizálódik az adott szerv működése.