GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

 

A GONgOLDÓ Hangfürdők valóban segítenek a stressz kezelésében, a hangok rezgéshullámai jótékonyan oldják a feszültséget; észre sem veszed és a gondolataid önmaguk megtalálják a megoldást az addigi problémákra vagy csupán nem pörögnek tovább és hagynak téged ellazulni.

Minden Hangfürdő egy-egy vizuális megjelenítéshez kapcsolódik, köré szerveződik, amelyet a bevezető meditációban felidézünk. Ez a képi kivetülés segít a képzeletnek, hogy előhívja a meglévő blokkokat és megküzdjön vele, hogy a foglalkozás végére egy teljesen harmonikus és kiegyensúlyozott állapotba kerülj. A témák középpontjában a gongok állnak, de természetesen kiegészülnek a tibeti zengő tálak, a koshi, az óceán dob, a kalimba és egyéb hangterápiás eszközök hangzatával.

 

A hangfürdőkre érkezz időben, mert nem tudjuk megszakítani a relaxációt a késve érkezők miatt – ezért megértésedet kérem!

Kényelmes ruhában gyere, vagy hozd magaddal – átöltözési lehetőség minden helyszínen van.

A foglalkozások díja: 2200 Ft/fő.

A hangfürdőt gyermekek is látogathatják – ebben az esetben előzetesen jelentkezzetek be – mert ha 12 év alatti a gyermek, a programot igazítani kell hozzájuk.

A foglalkozások előtt és után 1-1 napig bőséges folyadékfogyasztás javasolt!

Ellenjavallatok: pacemaker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb.

A várandósság betöltött 12 hetétől a hangfürdők már látogathatók!

Kellemes kikapcsolódást kívánok! Szeretettel várlak!

 

Kiss Ildikó (hang- és rezgésterapeuta)

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/gongoldo/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük