GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

GONgOLDÓ csoportos hangfürdő és gongmeditáció

Hogyan lehetne kiszállni a saját életem feszültségéből? Nehéz kérdés ez, amikor az ember lánya makacs természetű, hajlamos a Problémákkal személyesen megküzdeni és addig kísérgetni őket, amíg csak léteznek. Nincs pihenés fejben és testben sem.

Sok megoldási lehetőség átküzdötte magát a kezeim között, de mind elvérzett a próbák során; és én egyre csak éltem fel a tartalékaimat. Míg sokadik nekifutásra megtaláltam a saját hangomat – a gongok és hangtálak zengését.

Nem tudtam a mögöttes tartalmakról, nem izgatott a filozófiájuk, csak a rezgéseket éreztem, és hogy megnyugszom, ellazulok, holott nem figyeltem arra, hogy mindez tudatos legyen. Ösztönösen megfogtak maguknak! A történetük érdekelt, tudni akartam, mi lakozik még bennük – mit tudnak adni és mivé válhatok általuk.

Megtanultam, felismertem és megértettem őket. Azt játsszák vissza, ami bennünk van – ott és akkor -, de egy sokkal szebb és harmonikusabb verzióban – mint egy tükör, ami megszépíti a valóságot. Megoldják a gondokat, feloldják a feszültséget, messzebb visznek magunktól azáltal, hogy hagynak önmagunkba veszni.

Ezt mindenkinek át kell élni egyszer az életében! Én függő lettem!

Szeretettel nyújtom neked ezt a lehetőséget!

 

Kiss Ildikó (hang- és rezgésterapeuta)

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/gongoldo/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük