Kiss Ildikó – Babusgató

A gyermekek fejlődése egy csodás varázslat, amelynek szülőként részesévé válni, a legnagyszerűbb dolog a világon! Ha ezt a fejlődést tudatosan is van lehetőségünk befolyásolni és a helyes útra terelni vagy csupán csak kicsit egyengetni, segíteni, akkor azt az alkalmat meg kell ragadni! Ezt vallom én! Segíteni, terelgetni érzékenyen, játékosan és összhangban!

Egyensúlyra törekszem mind a foglalkozások felépítésében, mind a szülők és a gyermek közötti viszony ápolásában, mind a segítő, támogató szerepben.

Kiss Ildikó vagyok, tanár, fejlesztő- és drámapedagógus, csecsemőmasszázs oktató.

Kislányom óvodába kerülése után úgy döntöttem, elhagyom az intézményi kerteket ébas vállalkozóként igyekszem minél több gyermekhez és szülőhöz eljutni, hogy segíthessek nekik tudatosan és magabiztosan helytállni a mindennapokban.

Az elmúlt években kidolgoztam egy mozgásfejlesztő tornafoglalkozás sorozatot 8 hetes kortól 3 éves korú gyermeknek, valamint ezt a foglalkozássorozatot kiegészítő babamasszázs programot, amelyekkel Babusgató Foglalkozások néven találkozhattok.

 

A munkám során használom a mozgás örömét, a mesék, mondókák, dalok képzetgazdagító erejét, kiaknázom a játék felszabadító hatását, megismertetem az érintés jótékony befolyását, és engedem hatni a hangok gyógyító energiáit.

Szeretettel várlak a Babusgató Foglalkozásokon!

Babusgató Foglalkozások

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20 490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük