Lukács Tünde, a Lélekutak – Úton Önmagadhoz házigazdája

Lukács Tünde vagyok, Soulwork tanácsadó, Családállító,ThetaHealing® konzulens, Természetgyógyász, Metafizikai tréner, Kineziológus, Író.

15 éve, hogy az emberi lélek rejtelmeivel és az alternatív gyógymódokkal foglalkozom. Eközben megértettem azt, hogy minden, ami a fizikai világban történik velünk, belső világunk kivetülése. Vagyis, a környezetünk, életünk eseményei pontosan mutatják, mi történik a lelkünkben.

 

Először a Kineziológia tudományát hívtam segítségül, aztán úgy éreztem, meg kell találnom azt a módszert, amivel még ennél is többet tehetek a hozzám fordulókért. Ekkor ismertem meg a Családállítás rendszerét. Azóta szinte csak a Családállítással foglalkoztam, csoportban és egyénileg is. Mivel állandó kereső vagyok, itt sem álltam meg, és rövidesen rátaláltam a Theta Healingre. Most pedig már új módszeremmel, a Soulwork-el is segítem a hozzám fordulókat.

 

Mivel nem csak a Lélek, hanem itt a fizikai világban testünk is megbetegedhet, ezért alkalmazok természetgyógyászati módszereket is, hiszen mindhárom részünknek, test-lélek-szellemnek harmóniában kell működnie egymással. Főleg az életmóddal, betegségek lelki és fizikai okaival és megoldásával, illetve testsúlycsökkentéssel kapcsolatos kérdésekben fordulhatsz hozzám.

 

Eddigi állomásaim:

 

10 évig dolgoztam az egészségügyben, kórházban gyermekekkel. 2003-ban vizsgáztam le a Természetgyógyászati Akadémián, és tettem szakvizsgát Kineziológiából.  Utam ezek után a Nemzetközi Metafizikai Akadémiára vezetett, ahol mint Metafizikai terapeuta és Speciális tanácsadó végeztem. A fenti szakképesítések mellett több oklevelet szereztem, mint például a Táplálkozástan, Masszázs, Talpmasszázs, Apiterápia, Radiesztézia, Fitoterápia.  A magyarországi Hellinger Intézetben végeztem el a Család és Rendszerállítás képzést. A Theta Healing kezdő és haladó tanfolyamot pedig Szilasi Mártinál, a ThetaHealing Anahita központban végeztem el. A Soulwork 15 év munkájának és tapasztalásának eredménye, amelynek létrejöttét tudományos szakemberek is támogatták.

 

Tanfolyamokat, előadásokat is tartok, illetve vezetett meditációkat, amelyek az élet számos területén segítenek Téged.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük