Masszázs fajták

 

120’ Ayurvédikus Abhyanga indiai olajos masszázs – 12.500 Ft.

75’ Ayurvédikus Abhyanga indiai olajos masszázs – 8.500 Ft.

Az AJURVÉDA egyike a legrégibb masszázsfajtáknak. Alapjai 6000 évre nyúlnak vissza Indiába. Ma már az egész világon ismerik hatékonyságát az egészségmegőrzésben és az általános közérzet javításában. Az Ajurvédikus kezelések természetes és holisztikus alapelveken történnek. A kezelés után legtöbben pozitívnak, könnyűnek, kreatívnak és energiával telinek érzik magukat. A masszázsok ideális eszközei annak, hogy megszabaduljunk a negatív stressztől és növeljük a mindennapi életünkhöz szükséges energiát.

Az Ajurvédikus Abhyanga masszázs gyógynövényes (természetes olajokkal történő) teljes testmasszázs, amely erős, speciálisan előírt kézmozdulatokkal történik. Célja a test energiaáramlásának támogatása. Kedvező hatásai: az egész napos jó közérzet, a frissesség, könnyíti az éjszakai alvást, elűzi a mentális és fizikai fáradtságot.

 

90’ frissítő svédmasszázs  – 7.200 Ft.

60’ frissítő svédmasszázs – 5.000 Ft 

Hagyományos svéd masszázs, amely a figyelmet az izom vagy ízület problémáira fókuszálja. Frissíti a testet, hatására a fáradt, túlfeszített izmok ellazulnak. A masszőr a kezelés során megkeresi az ízületi és izomfájdalom okát és az eredetüktől kiindulva kezeli a problémát. Javítja a közérzetet és enyhíti a fájdalmakat.

 

30’ hátmasszázs – 3.500 Ft.

Kifejezetten a hát és nyak problémáira koncentrálva hagyományos svéd masszázzsal, amely frissítő és fájdalomcsillapító hatású masszázs. Javítja a közérzetet. Frissíti a testet, hatására a fáradt, túlfeszített izmok ellazulnak.

 

90’ kombinált masszázs – 7.200 Ft

30 perc talpmasszázs és 60 perc teljes test vagy hát masszázs a vendég igényének megfelelően kombinálva!

Talpmasszázsnak fontos részét képezi a reflexológia, hiszen a talp masszírozásával az adott zónához tartozó belső szervek, szervrendszerek stimulálhatók. A svéd masszázzsal kombinálva teljes ellazulást érhetünk el, mely segít feldolgozni a stresszt minden szinten!

 

45’ Reflexológiás talpmasszázs – 4.500 Ft. 

Minden szervnek és szervrendszernek, megvan  az idegvégződése vagyis a reflexpontja a talpon. A pontok stimulálásával, masszírozásával, hatunk a szervek működésére, ezzel beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait.

A fájdalmas pontok speciális nyomásával az adott szervben csökken a fájdalom, szabályozódik az energia- és véráramlás, így harmonizálódik az adott szerv működése.

 

Kézi orvosi nyirokmasszázs – 5.500 Ft – 45 perc

A nyirokmasszázs olyan fizioterápiás eljárás, ahol a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozza a masszőr a nyirokfolyadék visszaáramlását. Gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiválja a masszőr, lehetőséget adva a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Elvezeti a nyirok folyadékot. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Általános közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitot.

 

30’ Speciális arc masszázs – 3.000 Ft

Kézi nyirokmasszázs az arcon. Segíthet megfázás esetén, arcüreg és foggyulladás megelőzésében is. A bőr megereszkedését a collagén rostok közé lerakódó méreganyagok okozzák. A nyirokmasszázs alkalmazása az arcon segíti a méreganyagok kiürülését és az ödémás területekre is jótékonyan hat.

 

90’ Kombinált Nyirok és Svéd teljes test masszázs – 8200 Ft

A nyirok és svéd masszázs kombinációja, rendszeres kezelés esetén hatékony megoldás a cellulit kezelésben, és az alakformálásban. A svéd masszázs fellazítja az izmokat és a kötőszövetet ahonnan a nyirok masszázs fogások segítségével könnyebben távoznak a méreg és salak anyagok. Beindítja a sejtek anyagcsere folyamatait, távozik a felesleges víz a szövetekből.