Masszázs fajták

 

90’ frissítő svédmasszázs  – 7.900 Ft.

60’ frissítő svédmasszázs – 5.500 Ft 

Hagyományos svéd masszázs, amely a figyelmet az izom vagy ízület problémáira fókuszálja. Frissíti a testet, hatására a fáradt, túlfeszített izmok ellazulnak. A masszőr a kezelés során megkeresi az ízületi és izomfájdalom okát és az eredetüktől kiindulva kezeli a problémát. Javítja a közérzetet és enyhíti a fájdalmakat.

 

30’ hátmasszázs – 3.900 Ft.

Kifejezetten a hát és nyak problémáira koncentrálva hagyományos svéd masszázzsal, amely frissítő és fájdalomcsillapító hatású masszázs. Javítja a közérzetet. Frissíti a testet, hatására a fáradt, túlfeszített izmok ellazulnak.

 

90’ kombinált masszázs – 7.900 Ft

30 perc talpmasszázs és 60 perc teljes test vagy hát masszázs a vendég igényének megfelelően kombinálva!

Talpmasszázsnak fontos részét képezi a reflexológia, hiszen a talp masszírozásával az adott zónához tartozó belső szervek, szervrendszerek stimulálhatók. A svéd masszázzsal kombinálva teljes ellazulást érhetünk el, mely segít feldolgozni a stresszt minden szinten!

 

45’ Reflexológiás talpmasszázs – 5.000 Ft. 

Minden szervnek és szervrendszernek, megvan  az idegvégződése vagyis a reflexpontja a talpon. A pontok stimulálásával, masszírozásával, hatunk a szervek működésére, ezzel beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait.

A fájdalmas pontok speciális nyomásával az adott szervben csökken a fájdalom, szabályozódik az energia- és véráramlás, így harmonizálódik az adott szerv működése.

 

30’ Thai olajos kismama masszázs – 4200 Ft

60’ Thai olajos kismama masszázs – 7500 Ft

A kismama masszázs lehetőséget ad arra a mamáknak, hogy, egy kicsit kikapcsolódjanak a mindennapi élet körforgásából.
Jó eszköz arra, hogy a várandóssággal együtt járó, testi változásokból eredő fájdalmakat, enyhítse, esetleg meg is szüntesse. Hatékonyan alkalmazható a derék és hát fájdalom, vagy a szervezet fokozott vízvisszatartásából eredő láb és kéz dagadások, feszülések okozta panaszok csökkentésére.
Energizál, ellazít, segíti a stressz, feszültségek oldását. Így nem csak fizikai, hanem lelki szinten is hozzájárul a kismamák közérzetének javításához.

A kisgyermekes anyukák esetében a hordozástól, a sok hajlástól, esetleg a görnyedt szoptatási testhelyzetektől kialakult hát és derék panaszok enyhítésére alkalmazható a masszázs.

Hogyan történik?

A masszázs földre helyezett matracon, oldalt fekvő és ülőhelyzetben, kellemes illatú olajok használatával történik.
A teljes kismama masszás során először a hát és derék, majd a karok, kezek és a lábak kerülnek átmasszírozásra. Ez a típusú masszás, nem egy erőteljes,” gyúró” masszázs. Sokkal inkább, gyengéd, simító mozdulatokból, érintésből épül fel. A test energiapályáinak bejárásával, érjük el a lazító, fájdalomcsillapító hatást.

A masszázs betöltött 12. terhességi hét után, egészséges várandósság esetén vehető igénybe!

A masszázs során, igyekszem a mamák kényelmét minél inkább biztosítani, hogy valóban ellazult és nyugodt állapotban töltsék nálam az időt!

 

Sportmasszázs – 30 – 4200, 60 – 7000 Ft, 90 – 9000 Ft

Sport területén alkalmazott , testreszabott, sport sérülések után rehabilitációs, regeneráló masszázs, mely erősebb a megszokottnál, oldja az izmok akaratlan feszülését.

Frissítő arc és dekoltázs masszázs, csak hölgyeknek – 30 perc – 3500Ft
Masszázs hatására javul az izmok ( mimikai izmok) oxigén, és tápanyag ellátása, de a bennük felhalmozódó bomlástermékek eltávozása is. A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatással van rá.

 

 Aromaterápiás masszázs – 30 -4200, 60 – 7500 Ft, 90 -9900 Ft
Az aromaterápia nem más, mint egy olyan kezelés, amely az illóolajak bőrbe történő masszírozásakor fejtik ki (gyógy) hatásukat. Az illóolajok adják a növények virágainak, gyümölcseinek jellegzetes illatát. Az illatok kiválasztása testre szabottan történik, hiszen mindegyik illatnak más-más gyógyító hatása van.

 Borsmenta-rozmaring
A borsmenta ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat és megnyugtatja a napon leégett bőrt. A rozmaringolaj élénkíti a vérkeringést, enyhíti az ízületi gyulladások fájdalmát és duzzanatait, oldja az izomgörcsöket, jót tesz a sérült ízületeknek. Használatát ajánljuk fizikoterápiás kezelések időszakában, fizikai munka és testedzés után.

Narancs-Fahéj
Az itt használt aromaolaj, intenzíven gyümölcsös narancs, és a tüzes-édes, lágyan fűszeres fahéj illatának köszönhetően rendkívül kellemes atmoszférát teremt a masszázshoz. Könnyedén beszívódó masszázsolaj, melynek használata után garantált a finom, puha bőr.

Levendula
A levendulában lévő illóolaj nyugtató hatást fejt ki a központi idegrendszerre, így igen hatásos migrén, idegesség, depresszió, ideges feszültség és érzelmi stressz esetén. Segít az elalvásban, ezért gyakran ajánlják álmatlanság ellen. A levendulaolaj javítja a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást.

Szőlőmag
Bőrtápláló tulajdonságú, könnyedén és gyorsan beszívódó, kifejezetten finom, gyümölcsös illatú olaj. A szőlőmag olaj segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, biztosítja a rugalmasságát és feszességét, regenerálja a kollagén szöveteket. Lassítja a bőr öregedési folyamatait.

Aromaolajos Thai masszázs – 60 perc – 8000 Ft
A teljes test masszírozása egyedi koreográfia szerint történik, három szinten hat a vendégre. Az izmok hangsúlyos átdolgozása a fizikai testre hat. Az energiapályákon lévő blokkok oldása, valamint az egyénre szabott aromaterápia a testen kívüli lélekre is hat. Az aromaolajos thai masszázs javítja a vér, és nyirokkeringést, biztosítja az energia szabad áramlását, ellazítja a testet és a lelket egyaránt.

Tradicionális Thai masszázs – 60 – 8000 Ft, 90 perc 10500 Ft
Ez a fajta masszázs szárazon, ruhában végzett masszázstípus, mely elsősorban a test energetikai rendszerére hat, energiavonalakon való pontnyomások, amely kiegészül kimozgatásos elemekkel. Passzív jogának is nevezhető. Igen hatásos mozgásszervi problémáknál és a szervezet méregtelenítését is elősegíti.


Csontkovácsolás – 60 perc – 9000 Ft

A csontkovácsolás, pontosabban manuál terápia, vagy a kézzel való gyógyítás. A manuál terápia elmélete szerint a mozgáskorlátozottság valamely ízület működésének gátoltsága, úgy nevezett blokkja okozza. A mozgás szervrendszer harmóniájának visszaállításával a belső szervi problémákat is megszüntethetjük. A csontkovácsolás célja tehát, a test szimmetriájának a helyre állítása, vagy az arra való törekedés.
Javallott: mozgásszervi betegségnél, idegbecsípődéseknél, ficamoknál, ízületi sérüléseknél.
Ellenjavallatai: a gerinc daganatos betegsége, nyaki borda, nagyfokú csontritkulás, a nyaki erek meszesedése, kiszakadt porckorong sérv, nyitott hátgerinc, csigolya becsúszás, csigolya ívszakadás, heveny gyulladásos állapot, terhesség, friss gerincsérülés, a műtétek utáni 6-8 hetes időszak.

Bambusz Thai masszázs – 60 perc – 8000 Ft
A bambusz speciális szerkezetének felülete kovasavat tartalmaz, mely egyfajta kvarcbevonatot képezve fizikai nyomás, vagy hő hatására elektromos energiát generál. Ez a tulajdonság egy meleg, szinte melengető érzést idéz elő a bőrben. Ez a kettő hatás egyszerre érvényesül a masszázs során egyedülálló élményt kínálva mindenkinek.