Masszőrök

Filler Ildi

Ildi vállalja a felsorolásban szereplő összes masszázsfajtát

+36 30 355 2124

Filler Ildikónak hívnak és 2016. novembere óta vagyok a Három Lótusz csapatának tagja.
Bár sokáig csak hobbiként műveltem, idővel rá kellett jönnöm: a masszírozás a hivatásom.
Azóta mindent megteszek azért, hogy segíthessek, bármilyen problémával is fordulnak hozzám a vendégeim.
Ennek érdekében folyamatosan képzem magam és új technikákat tanulok meg, így egyre több problémát tudok legyőzni.
Legutóbb például az orvosi nyirokmasszázs tanfolyamot végeztem el, hogy ezzel is bővíthessem a repertoárom.
A masszázs nemcsak a test, hanem a lélek bajain is képes úrrá lenni, ehhez pedig kiváló segítőtársak a különböző olajok és illatok, amiket az idők során szintén alaposan megismertem.
Hiszem, hogy a masszázs során nemcsak a tudás fontos, hanem a masszőr személye is, ezért mindent megteszek azért, hogy a kezelés után elégedetten és újjászületve távozhassanak a vendégeim.
Hitvallásom: A masszázs, gyógyító érintés.

 

Rigel Enikő

 Svéd frissítő relaxáló masszázs, talpreflexológia

+36 30 841 3273

Rigel Enikő vagyok 2010 óta foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal és gyógyítással. Gyerekkorom óta érdekel a spiritualitás, az érintés. Igazán 2009-ben bekövetkezett súlyos betegségem indított el ezen a pályán.
Saját gyógyulásom adta az alapot és a tapasztalatot arra, hogy mivel is akarok foglalkozni.
2010-től folyamatosan tanulok és képzem magam. A Svéd frissítő relaxáló masszázs és a talpreflexológia adta az alapot, de éreztem, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Azóta végzett Reiki Mesterként és Szellemgyógyászként is kipróbálhattam magam.
Fontos számomra, hogy a kezelések, masszázsok során az egész embert nézzem, és hogy vendégeim megújulva távozzanak tőlem.
A Három Lótusz dolgozóival való közös munka és együttműködés meghozta számomra a régóta várt fejlődési lehetőségeket. Célom, hogy még több
technikával gazdagítsam masszázstudásomat, és tovább haladjak azon a spirituális úton amit a sors 10 évvel ezelőtt kijelölt számomra.

 

Balogh-Krajnyák Enikő

Kismama masszázs

+36 20 333 8846

Balogh-Krajnyák Enikő vagyok, elsősorban Édesanya, alap végzettségemet tekintve védőnő, egyéb tanulmányaimat illetően: fogászati asszisztens, kismama masszázs és dúla alaptanfolyamot végzett szakember.

Jelenlegi munkám során, Kismama masszázst, egyéni és kiscsoportos szülésfelkészítő, valamint a szülés utáni időszakra felkészítő, babagondozás és szoptatási alapismereteket nyújtó foglalkozásokat tartok, párok és várandós nők számára!

A kismama masszázzsal 2018. januárjában kerültem kapcsolatba. Szeretettel ajánlom a kismamák és a kisgyermekes anyukák figyelmébe is!

 

Bakonyi István

 

Gyógy-, Sport-, Svéd frissítő és relaxáló masszázs

+36 30 179 4936

A nevem Bakonyi István, a masszázst már 20 éve szerettem volna elkezdeni, de csak 6 éve masszírozok masszőrként.

Egész életemben fontos volt a sport és a mozgás , testnevelés tagozat és ehhez kapcsolódva rengeteg sporttevékenység, sportrendezvény és ismerettség által, valószínű mély elhivatottságom innen is eredhet.

2012 ben végeztem két éves gyógymasszőri tanfolyamon , miután azonnal hotelben és szalonokban kezdtem el dolgozni. Számtalan saját vendégem is lett és mégtöbb tapasztalat akár különféle gyógyulásokkal is svéd és sport , illetve relax , frissítő , regeneráló masszázsokat  végezve munkám során kérés szerint. Talpreflexológia és kiropraktika következő lépésem. Dolgoztam teniszakadémián és fitneszteremben is.