Masszőrök

Rigel Enikő

 Svéd frissítő relaxáló masszázs, talpreflexológia

+36 30 841 3273

Rigel Enikő vagyok 2010 óta foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal és gyógyítással. Gyerekkorom óta érdekel a spiritualitás, az érintés. Igazán 2009-ben bekövetkezett súlyos betegségem indított el ezen a pályán.
Saját gyógyulásom adta az alapot és a tapasztalatot arra, hogy mivel is akarok foglalkozni.
2010-től folyamatosan tanulok és képzem magam. A Svéd frissítő relaxáló masszázs és a talpreflexológia adta az alapot, de éreztem, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Azóta végzett Reiki Mesterként és Szellemgyógyászként is kipróbálhattam magam.
Fontos számomra, hogy a kezelések, masszázsok során az egész embert nézzem, és hogy vendégeim megújulva távozzanak tőlem.
A Három Lótusz dolgozóival való közös munka és együttműködés meghozta számomra a régóta várt fejlődési lehetőségeket. Célom, hogy még több
technikával gazdagítsam masszázstudásomat, és tovább haladjak azon a spirituális úton amit a sors 10 évvel ezelőtt kijelölt számomra.

 

Balogh-Krajnyák Enikő

Kismama masszázs

+36 20 333 8846

Balogh-Krajnyák Enikő vagyok, elsősorban Édesanya, alap végzettségemet tekintve védőnő, egyéb tanulmányaimat illetően: fogászati asszisztens, kismama masszázs és dúla alaptanfolyamot végzett szakember.

Jelenlegi munkám során, Kismama masszázst, egyéni és kiscsoportos szülésfelkészítő, valamint a szülés utáni időszakra felkészítő, babagondozás és szoptatási alapismereteket nyújtó foglalkozásokat tartok, párok és várandós nők számára!

A kismama masszázzsal 2018. januárjában kerültem kapcsolatba. Szeretettel ajánlom a kismamák és a kisgyermekes anyukák figyelmébe is!

 

Szabó Péter

+36 20 943 0599

Sportmasszázs, Svéd masszázs, Aromaterápiás masszázs, Thai masszázs, Csontkovácsolás

Szabó Péternek hívnak. Több, mint hat éve foglalkozom a masszázzsal, gyógyítással, hivatásként. Gyógy – és Sportmasszőrként kezdtem a pályafutásomat és a mai napig bővítem a tudásomat. Nagyon sok tapasztalatot tudtam szerezni szállodai területen az elmúlt években, ebből közel kettő éven keresztül masszázs/gyógyászat részlegvezetője voltam. Mai napig hatalmas kedvvel és odaadással végzem a munkámat, amiben a mindennapos pozitív visszajelzések erősítenek. Főbb kezeléseim közé tartozik a Csontkovácsolás, Gyógy – és Sportmasszázs, Tradicionális Thai Masszázs, Aromaterápiás masszázsok, Relaxációs teljes testkezelések. Minden gyógyulni és/vagy relaxálni kívánó vendégemet nagyon sok szeretettel várom. Hiszen,
’’ Önmagunk megtalálásának legjobb módja,
ha elveszünk mások szolgálatában. ’’

Mahatma Gandhi