Masszőrök

Ildi

Ildi vállalja a felsorolásban szereplő összes masszázsfajtát

+36 30 355 2124

Filler Ildikónak hívnak és 2016. novembere óta vagyok a Három Lótusz csapatának tagja.
Bár sokáig csak hobbiként műveltem, idővel rá kellett jönnöm: a masszírozás a hivatásom.
Azóta mindent megteszek azért, hogy segíthessek, bármilyen problémával is fordulnak hozzám a vendégeim.
Ennek érdekében folyamatosan képzem magam és új technikákat tanulok meg, így egyre több problémát tudok legyőzni.
Legutóbb például az orvosi nyirokmasszázs tanfolyamot végeztem el, hogy ezzel is bővíthessem a repertoárom.
A masszázs nemcsak a test, hanem a lélek bajain is képes úrrá lenni, ehhez pedig kiváló segítőtársak a különböző olajok és illatok, amiket az idők során szintén alaposan megismertem.
Hiszem, hogy a masszázs során nemcsak a tudás fontos, hanem a masszőr személye is, ezért mindent megteszek azért, hogy a kezelés után elégedetten és újjászületve távozhassanak a vendégeim.
Hitvallásom: A masszázs, gyógyító érintés.

 

Erika

 Frissítő svédmasszázs

+36 30 621 6403

Jakus Erika vagyok, masszőr, Reiki mester, szellemgyógyász, Munay-Ki átadó, lélekmentor. Gyerekkorom óta foglalkoztat a spirituális világ, csak akkor ezt még nem tudtam így megfogalmazni. Csak azt tudtam, hogy vannak angyalok, van egy mások által láthatatlannak hitt világ, amiben jól érzem magam, ahol otthon vagyok. Tanultam és alkalmazok sok-sok technikát annak érdekében, hogy segíteni tudjak magamnak, és a hozzám fordulóknak.  Angyal kommunikációval kezdtem a tanulást, a masszázson kívül többek között szellemgyógyászattal, energia kezeléssel, sorselemzéssel, sorstisztítással foglalkozom. A masszázs számomra egy tökéletes közvetítő eszköz. A testünkben tároljuk azokat a feldolgozatlan érzelmeket, emlékeket, mintákat, melyeket képtelenek vagyunk tudatos szintre hozni és azok fizikai fájdalom vagy betegség formájában jelentkeznek. Egy-egy masszázzsal ezek a fájdalmak enyhíthetőek nem csak testi szinten.

A tanulási folyamat soha nem zárul le. Nem csak iskolarendszerű képzések során jutok újabb  és újabb ismeretekhez, hanem sokat tanulok minden egyes vendégemtől is. Úgy érzem, ez az én világom, ebben vagyok igazán otthon.

Hiszek abban, hogy mindennek lelki oka van, tehát a betegséget, fizikai tüneteket lelki oldalról is   meg kell közelítenünk, mert nem elég csak a tünetet kezelni, a probléma gyökerét is meg kell találni. A masszázs mindig fontos szerepet játszott az életemben, én voltam az, akinek szóltak a barátok, családtagok, hogy „csináljam meg” a hátukat. 2013-ban elvégeztem egy frissítő masszázs tanfolyamot, hogy szakszerűen tudjak nekik segíteni. A masszázst igény szerint kombinálom energetikai kezeléssel, szellemgyógyászattal.  Mivel minden ember más, mind izomzatban, mind energiákban, mind igényekben, ezért ezeket figyelembe véve végzem a masszázst, ami miatt nincs két egyforma.

Azt szeretném elérni, hogy a vendégeimet hozzásegítsem problémájuk megoldásához, és fellélegezve folytathassák saját útjukat.

 

Enikő

 Svéd frissítő relaxáló masszázs, talpreflexológia

+36 30 841 3273

Rigel Enikő vagyok 2010 óta foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal és gyógyítással. Gyerekkorom óta érdekel a spiritualitás, az érintés. Igazán 2009-ben bekövetkezett súlyos betegségem indított el ezen a pályán.
Saját gyógyulásom adta az alapot és a tapasztalatot arra, hogy mivel is akarok foglalkozni.
2010-től folyamatosan tanulok és képzem magam. A Svéd frissítő relaxáló masszázs és a talpreflexológia adta az alapot, de éreztem, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Azóta végzett Reiki Mesterként és Szellemgyógyászként is kipróbálhattam magam.
Fontos számomra, hogy a kezelések, masszázsok során az egész embert nézzem, és hogy vendégeim megújulva távozzanak tőlem.
A Három Lótusz dolgozóival való közös munka és együttműködés meghozta számomra a régóta várt fejlődési lehetőségeket. Célom, hogy még több technikával gazdagítsam masszázstudásomat, és tovább haladjak azon a spirituális úton amit a sors 10 évvel ezelőtt kijelölt számomra.