Masszőrök

Ildi

Ildi vállalja a felsorolásban szereplő összes masszázsfajtát

+36 30 355 2124

Filler Ildikónak hívnak és 2016. novembere óta vagyok a Három Lótusz csapatának tagja.
Bár sokáig csak hobbiként műveltem, idővel rá kellett jönnöm: a masszírozás a hivatásom.
Azóta mindent megteszek azért, hogy segíthessek, bármilyen problémával is fordulnak hozzám a vendégeim.
Ennek érdekében folyamatosan képzem magam és új technikákat tanulok meg, így egyre több problémát tudok legyőzni.
Legutóbb például az orvosi nyirokmasszázs tanfolyamot végeztem el, hogy ezzel is bővíthessem a repertoárom.
A masszázs nemcsak a test, hanem a lélek bajain is képes úrrá lenni, ehhez pedig kiváló segítőtársak a különböző olajok és illatok, amiket az idők során szintén alaposan megismertem.
Hiszem, hogy a masszázs során nemcsak a tudás fontos, hanem a masszőr személye is, ezért mindent megteszek azért, hogy a kezelés után elégedetten és újjászületve távozhassanak a vendégeim.
Hitvallásom: A masszázs, gyógyító érintés.

 

Erika

 Frissítő svédmasszázs

+36 30 621 6403

Jakus Erika vagyok, masszőr, Reiki mester, szellemgyógyász, Munay-Ki átadó, lélekmentor. Gyerekkorom óta foglalkoztat a spirituális világ, csak akkor ezt még nem tudtam így megfogalmazni. Csak azt tudtam, hogy vannak angyalok, van egy mások által láthatatlannak hitt világ, amiben jól érzem magam, ahol otthon vagyok. Tanultam és alkalmazok sok-sok technikát annak érdekében, hogy segíteni tudjak magamnak, és a hozzám fordulóknak.  Angyal kommunikációval kezdtem a tanulást, a masszázson kívül többek között szellemgyógyászattal, energia kezeléssel, sorselemzéssel, sorstisztítással foglalkozom. A masszázs számomra egy tökéletes közvetítő eszköz. A testünkben tároljuk azokat a feldolgozatlan érzelmeket, emlékeket, mintákat, melyeket képtelenek vagyunk tudatos szintre hozni és azok fizikai fájdalom vagy betegség formájában jelentkeznek. Egy-egy masszázzsal ezek a fájdalmak enyhíthetőek nem csak testi szinten.

A tanulási folyamat soha nem zárul le. Nem csak iskolarendszerű képzések során jutok újabb  és újabb ismeretekhez, hanem sokat tanulok minden egyes vendégemtől is. Úgy érzem, ez az én világom, ebben vagyok igazán otthon.

Hiszek abban, hogy mindennek lelki oka van, tehát a betegséget, fizikai tüneteket lelki oldalról is   meg kell közelítenünk, mert nem elég csak a tünetet kezelni, a probléma gyökerét is meg kell találni. A masszázs mindig fontos szerepet játszott az életemben, én voltam az, akinek szóltak a barátok, családtagok, hogy „csináljam meg” a hátukat. 2013-ban elvégeztem egy frissítő masszázs tanfolyamot, hogy szakszerűen tudjak nekik segíteni. A masszázst igény szerint kombinálom energetikai kezeléssel, szellemgyógyászattal.  Mivel minden ember más, mind izomzatban, mind energiákban, mind igényekben, ezért ezeket figyelembe véve végzem a masszázst, ami miatt nincs két egyforma.

Azt szeretném elérni, hogy a vendégeimet hozzásegítsem problémájuk megoldásához, és fellélegezve folytathassák saját útjukat.

 

Nelli

Talp- és hátmasszázs

+36 70 235 7670

Rajcsinec Kornélia, Nelli vagyok. 25 éve foglalkozom természetgyógyászattal​, fő szakterületem a reflexológia (talpmasszázs). ​23 évig dolgoztam az Ormos Intézetben. Folyamatosan képeztem magam, mint temészetgyógyász, így  több  területen  szereztem  tapasztalatot.

Test és talpmasszázs, köpölyözés, bioenergetika keretében stresszoldás. A betegségek megelőzéséhez, az  egészség megőrzéséhezfontosnak tartom a reflexológiai talpmasszázst, mint gyógyítási módszert. Minden szervnek és szervrendszernek, megvan  az idegvégződése vagyis a reflexpontja a talpon. A pontok stimulálásával, masszírozásával, hatunk a szervek működésére, ezzel beinditjuk a szervezet öngyógyító folyamatait. Egy talpreflexológiai felmérés során feltérképezzük milyen szervben, testrészben van vagy kezdődhet betegség, ezeket gyógyíthatjuk is. A fájdalmas pontok speciális nyomásával az adott szervben csökken a fájdalom, szabályozódik az energia- és véráramlás, így harmónizálódik az adott szerv működése.